Wpis z mikrobloga

Ło cię w mordę, już się człowiek zaczynał łudzić że karawana była szczytowym (i ostatnim) osiągnięciem WG w dziedzinie ruchania waleni, ale na szczęście WG się nie zmienia, podobnie jak wojna, więc od jutra startuje wspaniały event w którym możecie sobie kupić odpustowego, ruskiego wannabe-ciptejna za niewiarygodnie niską cenę ~720 nowych polskich złotych, przekonwertowanych na goldzik.

Polecam notkę z informacjami o evencie, serio. WG nawet nie stara się specjalnie kryć z faktem że wydawanie realnego szmalcu to jest preferowana i optymalna opcja na otrzymanie tego ruskiego szmelcu - ale, jak powszechnie wiadomo, WoT nie jest p2w więc każdy każual może kupić ten czołg bez najmniejszego problemu, wystarczy mieć sto milionów srebra albo osiemset tysięcy free expa. Literalnie definicja dostawania czołgów za darmo, podobnie jak maratony.

#wot
mnik1 - Ło cię w mordę, już się człowiek zaczynał łudzić że karawana była szczytowym ...

źródło: comment_1655291082cN3fjSmbFE7A7Guz8u1L4T.jpg

Pobierz
  • 43
@OneEyedOldMan: Cały ten #!$%@? event jest od początku do końca pomyślany w ten sposób, że 99,9% bazy graczy w którymś momencie natknie się na ścianę i wyjściem będzie jedynie zabulenie goldem. Tak sobie właśnie wklepałem w ichni kalkulatorek ile mam śmieci na wymianę, wyszło mi że jeśli literalnie przetopię wszystkie kredyty, gold, free exp i schematy jakie mam...

...to nadal będę musiał zapłacić równowartość CZTERYSTU złotych w goldzie, jeśli chcę dostać
@OneEyedOldMan: Jup. Autorykoszet na górnej płycie, weakspot na wieży, który przestaje być widoczny w hulldownie i wieża która jest nieprzebijalna dla wszystkiego co nie ma ponad ~300 mm peny, czytaj: goldów.

No ale za to jest #!$%@? w sidescrapie, więc balans.
Z tego co się zorientowałem to na początku najlepiej wywalić schematy ale max się da do 36%, co w kolejności przydatności byście dali później?
FreeEXP
Credits
Bonds
Gold

Z moich obliczeń: 550 schematów nar. + 224 uniwers. (więcej się nie da) i teraz albo:
512k freeexp lub
64M kredytów lub
25600 bondsów
lub jakiś mix
@poradnikspeleologiczny: Nie na 69? To by dopiero pokazało marudom takim jak ja, gdybyś kupił produkt literalnie inspirowany skamowymi NFT ale pozbawiony możliwości odsprzedania go komuś innemu, czytaj: jeszcze bardziej bezwartościowy, za równowartość 700 złotych, w trakcie eventu stworzonego wyłącznie w celu golenia jeleni - i gdyby jeszcze miał cyferkę 69. Jezu jak mnie będzie dupa bolała wtedy, o boże przenajświętszy.

W Diablo Immortal też grasz? Na pokazy garnków i cudownych materacy
@mnik1: Mam 3 miliony wolnego tylko dla tego ze kiedyś zrobiłem linie focha z wolnego jak go zmieniali od 11 lat nie używam wolnego a ni go nie konwertuje i jak jest okazja to go używam i co mnie to kosztuje jakie 700 zł