Aktywne Wpisy

Big_Fomo +33
Chłop dalej idzie jakby konca nie było… 31.7km już za chlopem… teraz chłop kanapkę zajada w samotności na szczycie #lysica . Do św krzyża jesscze daleko…
#spierdotrip #przegryw
#spierdotrip #przegryw

wfyokyga +13
Wczoraj narzekałem na ból, nikt mnie nie pocieszył i życzył zdrowia a ja zdychalem na waszych oczach!! Tacy właśnie jesteście koledzy, jak chcecie zdjęcie brubelka czy coś, to wtedy kolega a jak ja umieram to już nie. Zawiodłem się na was, kolejny raz, już przestałem liczyć.

dobra to przestaje być śmieszne. Niecałe 2 tygodnie temu wziąłem kredyt (na szczęście na dobrych warunkach w Citi, nie w Providencie) i kupiłem kilka BTC i więcej LTC. Nie chcę mówić o kwotach, bo mi wstyd ale powiedzmy że liczyłem, że uzbieram na lepszy samochód.. (no teraz to #!$%@? mi ledwo na Tico starczy jak sprzedam po 450 USD. Pierwsza rata do spłacenia do końca grudnia, a na koncie pusto. Nie sprzedam przecież teraz bitcoinów z taką stratą tylko po to, żeby spłacić ratę :/ #fml i #yafud i nigdy więcej zabawy w inwestowanie czego i Wam życzę. Dobranoc
aahahahah ja #!$%@?
ale generalnie Ci współczuję, nie chciałbym być w Twojej sytuacji
Nie przesadzaj. Po tych kilku komentarzach od razu widać, że jesteś konkretnym, ogarniętym gościem, który nie boi się zaryzykować, żeby zarobić! Takich ludzi nam trzeba! Tak się składa, że twoje marzenia o nowym samochodzie mogą się spełnić! Do końca roku możesz jeździć nowym Mercedesem! Poważnie to nie żart Jedyne co musisz
Ale ta FM grupa to ktoś chyba kiedyś znalazł że to "scam" :/
Już pomijam jak idiotycznym pomysłem było zaciągnięcie pożyczki na to. O ile nie jesteś trollem, oczywiście