Wpis z mikrobloga

#bitcoin

dobra to przestaje być śmieszne. Niecałe 2 tygodnie temu wziąłem kredyt (na szczęście na dobrych warunkach w Citi, nie w Providencie) i kupiłem kilka BTC i więcej LTC. Nie chcę mówić o kwotach, bo mi wstyd ale powiedzmy że liczyłem, że uzbieram na lepszy samochód.. (no teraz to #!$%@? mi ledwo na Tico starczy jak sprzedam po 450 USD. Pierwsza rata do spłacenia do końca grudnia, a na koncie pusto. Nie sprzedam przecież teraz bitcoinów z taką stratą tylko po to, żeby spłacić ratę :/ #fml i #yafud i nigdy więcej zabawy w inwestowanie czego i Wam życzę. Dobranoc
  • 24
@luXyfer: >obserwowałem wykres przez kilka dni i generalnie rosło...

no teraz to #!$%@? mi ledwo na Tico starczy jak sprzedam

Nie przesadzaj. Po tych kilku komentarzach od razu widać, że jesteś konkretnym, ogarniętym gościem, który nie boi się zaryzykować, żeby zarobić! Takich ludzi nam trzeba! Tak się składa, że twoje marzenia o nowym samochodzie mogą się spełnić! Do końca roku możesz jeździć nowym Mercedesem! Poważnie to nie żart Jedyne co musisz
@luXyfer: Jeszcze Ci napiszę, że w skali long trend jest wzrostowy. Chyba, że przy tym kolejnym spadku o którym pisałem sięgniemy okolic poprzedniego szczytu bańki, wtedy będzie nieciekawie ale to bardzo pesymistyczne założenie. Bardzo dużo ludzi chciałoby kupić chociaż za 350usd. A co do LTC wzrosty jeszcze ma przed sobą, może w końcu za miesiąc wprowadzą go na mtgoxie zapowiadają to już od jakiegoś czasu ale co miesiąc przesuwają termin wprowadzenia
@Krawwo: Zapach Góczzi jest tak naprawdę podrobionym zapachem OnionorchideaFM ale nasze zapachy są lepsze bo ich bazą jest świeżo wyciśnięty sok z cebuli!
@Yogi_: możesz rozwinąć? Generalnie to tak, wierzę w swój sukces i bardzo chętnie będę na niego ciężko pracował. Tego Mercedesa to trudno dostać?

Ale ta FM grupa to ktoś chyba kiedyś znalazł że to "scam" :/
@luXyfer: dude;) bitcoin poleci teraz do 10 ;) popatrz na typowy wykres bańki inwestycyjnej, jesteś w 3 fazie tej bańki, sprzedaj, zaakceptuj straty - żyj ;)
@luXyfer: nie bierz oczywiście wszystkiego co tu mówimy na 100 pro, bo to januszowanie. Popatrz poanalizuj, pomyśl, policz co się da, popracuj przy tym. Inwestowanie to nie jest magiczna kryształowa kula do której się patrzy a później mówi abrakadabra i kupuje/sprzedaje, to regularna robota.

Już pomijam jak idiotycznym pomysłem było zaciągnięcie pożyczki na to. O ile nie jesteś trollem, oczywiście