Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Na sezon zimowy muszę jechać w Alpy a chciałem do Aspen!"
Komentarz usunięty przez moderatora
P
Lol, autor wpisu i mema też mocny w mózgu...
No w rzeczywistości pracowałem 9h dziennie, oprócz swoich standardowych obowiązków miałem x innych których nie dostawali normalni pracownicy (bo przecież swojemu łatwiej coś niestandardowego wkleić),
A jego ojciec umarł na udar od przepracowania. Tak fajnie być przedsiębiorcą zawsze.
Za to jak ja dorabiałem w ich rodzinnej firmie (całkiem bliska mi rodzina) to mnie #!$%@? jak 150, dzwonili o której chcieli, jak byłem w odwiedzinach to zawsze brali żeby przy czymś pomóc xD z dnia
No wykopki to jak zawsze żyją w innym świecie. Im się wydaje, że wszscy mają łatwo w życiu tylko nie oni. U rodziny to często wygląda to tak, że właśnie nie wstydzą się zaproponować jakiejś dodatkowej roboty poza godzinami pracy, coś tam załatwic w sobote, gdzieś tam pojechać w niedzielę coś zawieźć itd.
Stąd się to wzięło, że jest/była masa nadopiekuńczych rodziców którzy właśnie taką "pracę' załatwiali swoim dzieciom. Chodziłem w gimabzie do klasy z takim bananowym