Aktywne Wpisy
PolishPsycho +16
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
HausHagenbeck +222
Dla tych co chcą uzyskać dostęp do mikrobloga+ i mieć za darmo arkusz maturalny to musicie w komentarzu napisać kod poniżej:
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
Mam pytanie do Amero-Mirków :
Jak to jest w stanach z tym ubezpieczeniem zdrowotnym - czy jeżeli mam je wykupione to mam poprostu nieograniczony dostęp do opieki medycznej - czy ciągle płacę za usługi ze swojej kieszeni ( znaczy jakąś część rachunku, a jeżeli tak to jaką ) ?
Czy są usługi które nie podlegają ubezpieczeniu ?
I na koniec - ile kosztuje takie ubezpieczenie? ( domyślam się że to pewnie zależy od wielu czynników ale tak "pi razy oko" żebym mógł sobie wyobrazić rząd wielkości . )
Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Ps. szukam coś tam po necie ale te rzeczy są tłumaczone pod kątem amerykanów i używają tam nazewnictwa usług które jest mi kompletnie obce ....