Wpis z mikrobloga

• 10
@yolllx33 ale to skakanie do Wisły....#!$%@? serio. Nic innego mi nie przychodzi do głowy, gimbaza ich kocha, nawet jak się skompromitowali w hp i w tych filmikach dalej tak jest, a oni wstawiają jak skacze do Wisły. #!$%@?, no nie.
  • Odpowiedz
@Opportunist: Trochę żeś za bardzo popłynęła. Ja takich słów nigdy nie używam. Chociażby z czystego szacunku do osób, które mają swoje demony. To jedno. A drugie, mimo, że sama poczułam zażenowanie widząc tą scenę, i myślę że większość ludzi tak miała i nie jest to krytyka tylko jednak fakt, w założeniu to miało być zabawnie. A że w naszych czasach już niewiele ludzi potrafi zdziwić, to już zasługa Internetu.
  • Odpowiedz
@Joanna_Maria_W: @Opportunist: Taki Jay,to ma wywalone,czy ktoś na wykopie może go zranić,czy nie.Jak ktoś robi z siebie palanta,głupka czy wariata,to wszyscy mają się cieszyć,głaskać go i klaskać w łapki z radości,bo on ma swoje demony i jest fajny...I śmiać się,mimo,że żenadę prezentuje.Jak wymyśli,żeby z dachu na główkę skoczyć,to też mu przytakiwać trzeba i się cieszyć?tym bardziej,ze on to robi tylko po to,żeby mu gówniary lajków ponabijały i guzik
  • Odpowiedz