Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
Wakabajashii +176
Jakiś czas temu kupiliśmy dom z małym ogródkiem, patrząc na to ze jeszcze tam nie mieszkamy to trochę zarosło tam chwastami. Stwierdziłem, że wezmę kosiarkę i pojadę je skosić żeby to jako tako wyglądało. Zacząłem kosić i nagle przyszedł sąsiad, że przez to że skoszę chwasty to u niego za płotem się pojawią bo wiatr zwieje i jeśli nadal będę kosić to wystawi mi rachunek XD. Zacząłem mu tłumaczyć, że to nic
Uwielbiam hot wings ale jakość tak spadła na ryj że ani nie można tego nazwać fast ani foodem.. A do tego mało, zimne i twarde. Przydałaby się knajpa w której możesz kupić skrzydełka w różnych panierkach do wyboru, sosiki tysiąca wysp, czosnkowe i o smaku bigosu. Taki potencjał ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@johtypytyhyn: Strips ani Pizza na Kamieńskiego. Lepsze niż KFC, są same stripsy czyli bez kości i ścięgien jak w KFC. Pyszny coleslaw z młodej kapusty, lepszy niż w KFC. W weekend mieli teraz 2x1kg kubełki za 99zł, z 4 sosami i 2 colesławami w cenie. No i faktycznie używają piersi z kury, więc nie ma posmaku kości którego w