Aktywne Wpisy

Czartu +89
Możecie stawać na #!$%@?, ale pOlka i tak woli chłopa co będzie ją zdradzać, ćpać i wszystkiego jej zakazywać.
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow

hussar1610 +49
#pierwszywpis #nieruchomosci #dom #dzialka #debata #przemyslenia #patodeweloperka
Cześć, czy ja zwariowałem, czy czegoś nie rozumiem czy to Polacy zwariowali. Co prawda jest sporo ludzi którzy chcą zamieszkać w domu a nie w bloku i teraz co wybierają...
Ja już nie mówię nawet o szeregówkach - bo tu zdarza się słyszeć (chyba) rozsądne opinie nt. tego że łącza one wady mieszkania w bloku i wady mieszkania w domu, ale nawet jak mówimy o
Cześć, czy ja zwariowałem, czy czegoś nie rozumiem czy to Polacy zwariowali. Co prawda jest sporo ludzi którzy chcą zamieszkać w domu a nie w bloku i teraz co wybierają...
Ja już nie mówię nawet o szeregówkach - bo tu zdarza się słyszeć (chyba) rozsądne opinie nt. tego że łącza one wady mieszkania w bloku i wady mieszkania w domu, ale nawet jak mówimy o

Niby jakaś dość ciekawa fabuła jest, ALE...
Postacie są BEZNADZIEJNE - chyba w żadnej książce nie widziałem tak płaskich i papierowych bohaterów. Każdy, dosłownie każdy jest nijaki, nie ma ani krzty charakteru, mam wrażenie, że wszyscy są tacy sami....
Świat, ok - niby coś tam jest powiedziane, ale nie wiemy tak naprawdę nic - chodzi mi o to, że tu praktycznie nie ma żadnych opisów - nie wiemy jak co wygląda, jak kto wygląda, jak się ubierają itp.
Kilkutygodniowe podróże trwają jedno zdanie i nie mają żadnego wpływu na bohaterów.
Wydarzenia takie jak np. zabicie człowieka czy siedzenie w pokoju kilka godzin z dwoma trupami nie wywiera żadnego wpływu na nastolatków.
Na tej samej stronie bohaterowie dowiadują się o jakimś wstrząsającym masowym mordzie, po czym po chwili jakas pierdoła, typu poklepanie po plecach podnosi ich na duchu i się uśmiechają i w sumie wszystko jest git.
Ogólnie to wiele by jeszcze wymieniać np. debilne dialogi i naiwność każdej postaci, dosłownie każdej.
Ehhh... troche się pożaliłem, bo długo się zbierałem do tej książki, ciągle słyszę jaka to nie jest świetna, a dostałem jakieś gówno gówniane.
No chyba, że ja czegoś nie rozumiem, albo zaraz wszystko się odwróci i nabierze sensu.
#book #books #licanius #islington #fantasy #cienutraconegoswiata #gowno #ksiazki #czytajzwykopem
Nie przypominam sobie żeby ktoś tu na tagu dał jakąś konkretną recenzje tej książki bo sam się już o nią pytałem więc może być problem z odpowiedzią.
Też chciałem przeczytać ale ona jest tak mocno promowana przez tych recenzentów z yt że lampka ostrzegawcza mi się zapaliła i odpuściłem.