Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, co się znają na tych sprawach.
Mam pytanko odnośnie połączenia dusz, czy to w ogóle istnieje i czy taka bratnia dusza rzeczywiście się zachowuje jak my?
Czy to Wow które przeżywamy będąc w otoczeniu tej osoby itd to właśnie to połączenie między duszami?
Czytałem dużo na ten temat, oglądałem nawet filmy, ale nadal nie umiem w to uwierzyć. Bardzo dziwi mnie fakt, że w nowym albumie pewnego wykonawcy jest mowa o Twin Flame. Gdzie dla mnie to jakiś absurd ta cała Bliźniacza Dusza.
Utwory Gibssa i Opała też się odnoszą do tych jakby połączeń między duszami.
Np. utwór zatytułowany (Łapacz Snów)
Ja od jakiegoś czasu w swoim życiu zaczynam napotykać dziwne zbiegi okoliczności oraz przypadki i to już nie jest kilka, a kilkanaście, kilkadziesiąt.
Czy my naprawdę żyjemy w symulacji?
Czy przypadki nie istnieją, czy to wszystko typu deja vu to ma sens?
Czy my tu odgrywamy jakąś misję na ziemi?
Te wszystkie karmy itp.

#parapsychologia #dusza

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #629f227e2e01b5bb2e5becb3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
  • 23
  • Odpowiedz
@Kisioj: wiesz co jeszcze dwa tygodnie temu bym ci przyznał rację śle po tym czego ostatnio doświadczyłem jestem w stanie uwierzyć, że ktoś gdzieś na górze bawi się naszymi losami jak zwykła zabawka dla dzieci.
  • Odpowiedz
@paaszczaktaxi: Mam wrażenie, że Ty po prostu chcesz wierzyć w połączenia między duszami i przesłania Ci to obraz rzeczywistości. Oczywiście, że dużo bardziej pociągające jest myślenie o kimś, że między Wami jest połączenie duchowe niż po prostu stwierdzenie faktu, że macie ze sobą sporo wspólnego i tyle. Z doświadczenia wiem, że takie romantyzowanie zdarza się szczególnie często (oczywiście nie tylko) w przypadku np. pierwszego zakochania, gdzie się okazuje, że druga osoba
  • Odpowiedz