Aktywne Wpisy
MLeko29 +45
Chuop co od miesiąca robi pompki i się podciąga i czuje się szeroki jak An-225 Mrija, ale w sumie w lustrze nie widać żadnych zmian.
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DFWAFDS +24
#przegryw tak, jestem alkoholikiem. Czy żałuję? W #!$%@? żałuję. Czy kogoś krzywdzę? Tak, siebie. Dlaczego nie chce z tego wyjść? No bo nie potrafię... Że ja ciota? Udowodnię że nie jestem! Jak to udowodnię? Zapisze się na terapię i #!$%@? Ci do tego #alkoholizm
Mirki, co się znają na tych sprawach.
Mam pytanko odnośnie połączenia dusz, czy to w ogóle istnieje i czy taka bratnia dusza rzeczywiście się zachowuje jak my?
Czy to Wow które przeżywamy będąc w otoczeniu tej osoby itd to właśnie to połączenie między duszami?
Czytałem dużo na ten temat, oglądałem nawet filmy, ale nadal nie umiem w to uwierzyć. Bardzo dziwi mnie fakt, że w nowym albumie pewnego wykonawcy jest mowa o Twin Flame. Gdzie dla mnie to jakiś absurd ta cała Bliźniacza Dusza.
Utwory Gibssa i Opała też się odnoszą do tych jakby połączeń między duszami.
Np. utwór zatytułowany (Łapacz Snów)
Ja od jakiegoś czasu w swoim życiu zaczynam napotykać dziwne zbiegi okoliczności oraz przypadki i to już nie jest kilka, a kilkanaście, kilkadziesiąt.
Czy my naprawdę żyjemy w symulacji?
Czy przypadki nie istnieją, czy to wszystko typu deja vu to ma sens?
Czy my tu odgrywamy jakąś misję na ziemi?
Te wszystkie karmy itp.
#parapsychologia #dusza
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #629f227e2e01b5bb2e5becb3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt