Wpis z mikrobloga

nie chce mi się czytać tych twoich wypocin

@little_muffin: Przede wszystkim nie ogarniasz ich intelektualnie. Wypocinami nazywaj swoje niewiele wnoszące komentarze, ale aby tak się stało musiałabyś spojrzeć w lustro i zobaczyć tam niekoniecznie ideał. IQ nie masz za wysokiego, więc to prędzej strata czasu dla mnie, ale przynajmniej próbowałem.

Żale do całego
  • Odpowiedz
Jędrula chyba czeka na pozew z każdej strony spektrum politycznego xD

@Koxxus: ja to czasem myślę, że Jędrula to ma jakiegoś raka, i #!$%@? już na wszystko.
coś jak Kowal niegdys. xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pianinka: jakby co to nie próbowałem uzasadniać zdrady u facetów.
A wykopki z #przegryw to trochę inny świat xD
Ci co wytykają hipokryzję kobietom, które wybierają zgodnie z naturą najlepszego ale się tego wypierają i radzą "mieć lepszy charakter" chłopom... te wykopki mają trochę racji.
Zaś ci co dostają wylewu na myśl, że kobieta może nie być dziewicą, i od razu wyzywają... im już nic nie pomoże xD
  • Odpowiedz
@hypnodancer: no wiem, że o to chodzi. Przecież napisałem o słownictwie. Że czepiają się pojedynczych słów i na tej podstawie chcą już wydac wyrok jaki ktoś jest.

Był dupiarzem to był dupiarzem. Może nie brzmi to pięknie, ale może nie zdążył przekonwertować się jeszcze na nowomowę.
Jak dla mnie lepiej jest być dupiarzem niż seksworkerem, bo nie nazwa a to co za tym idzie powinno być ważne.
  • Odpowiedz
@stray_dog: czemu #!$%@?? Ty chyba nie wiesz jak dymanie przez 40 min wyglada - robisz przerwy. Dochodzisz kilka razy. Zmieniasz pozycje - to tak. Luzik. Ale dymanie w kolko przez 40 min sie nudzi. Dobre dla dzieciakow przy pierwszych probach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz