Aktywne Wpisy
rozdartapyta +7
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
#jedrulaonfire #jedrula #heheszki
@little_muffin: Przede wszystkim nie ogarniasz ich intelektualnie. Wypocinami nazywaj swoje niewiele wnoszące komentarze, ale aby tak się stało musiałabyś spojrzeć w lustro i zobaczyć tam niekoniecznie ideał. IQ nie masz za wysokiego, więc to prędzej strata czasu dla mnie, ale przynajmniej próbowałem.
Komentarz usunięty przez autora
@stray_dog: kto tak robi? Poza incelami z wykopu nigdy nie widziałam takiego zachowania wśród kobiet.
@Koxxus: ja to czasem myślę, że Jędrula to ma jakiegoś raka, i #!$%@? już na wszystko.
coś jak Kowal niegdys. xD
A wykopki z #przegryw to trochę inny świat xD
Ci co wytykają hipokryzję kobietom, które wybierają zgodnie z naturą najlepszego ale się tego wypierają i radzą "mieć lepszy charakter" chłopom... te wykopki mają trochę racji.
Zaś ci co dostają wylewu na myśl, że kobieta może nie być dziewicą, i od razu wyzywają... im już nic nie pomoże xD
@stray_dog: w twoich urojeniach. Nigdy nie słyszałam od kobiety "a Marek to jest za mało doświadczony! Wybiorę Tomka bo przeruchał pół osiedla!". xD
Był dupiarzem to był dupiarzem. Może nie brzmi to pięknie, ale może nie zdążył przekonwertować się jeszcze na nowomowę.
Jak dla mnie lepiej jest być dupiarzem niż seksworkerem, bo nie nazwa a to co za tym idzie powinno być ważne.