Aktywne Wpisy

Megasuper +43
Najzimniejszy maj od 35 lat. To chyba nie tak powinno wyglądać ocieplenie klimatu. Ale oczywiście ekolodzy powiedzą że to anomalia i aby nie mylić pogody z klimatem xD #ekologia

źródło: temp_file5203530047696523539
Pobierz
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ktoś ma bilet warszawiaka? Mam pit złożony w Warszawce, ale na pierwszej stronie zapomniałem zmienić adres zamieszkania. Uznają mi wniosek po tym gdzie wskazałem rozliczenie podatku czy nie?
hmmm
Z tego co wiem, liczy się gdzie zapłaciłeś podatki.
To o to chodzi. Zachęcenie ludzi do odprowadzania podatków w Warszawie,
skoro korzystasz z jej infrastruktury (szkoły, przedszkola, drogi, etc).
BTW za pisanie "warszawka" mam nadzieję że nic nie dostajesz
@gos4k: to pogardliwe określenie. Tak samo jakby cie nazywać polaczkiem.
źródło: comment_1654331989furOpi9yQsfzOUnU9NlBP1.jpg
PobierzJeżeli uraziłem mieszkańców naszej stolicy to przepraszam
Tak czy inaczej, na pierwszej stronie aktualne miejsce zamieszkania wypełniłem na adres domowy (tam gdzieś, hen na podlasiu, co jakoś nie rzuciło mi się wcześniej w oczy) miejsce złożenia pitu ustawiłem na urząd skarbowy na Targówek
także trochę namieszałem, przyznaję się (to pewnie za