Wpis z mikrobloga

Discordowe sprawy...

Nie wiem jak wielu z was zauważyło ale na głównej zostało wykopane znalezisko które podaje Discorda osób które "chcą coś zmienić" - jest to oczywiście jawna próba zbudowania poza wykopowego community do manipulacji ale do tego przejdziemy..

https://www.wykop.pl/link/6687371/dzialajmy-wspolnie-na-rzecz-dobra-discord-i-tag-dla-chcacych-masowo-dzialac/

na naszym Discordzie znajdziemy takie choćby rzeczy jak "ciekawe znaleziska" - raczej nikomu nie trzeba mówić do czego może doprowadzić wysyłanie linków ŻEBY SIĘ ZAPOZNAĆ - oczywiście do zakopywania i wykopywania znalezisk :)

#wykop #discord #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpisu #wykopefekt #polityka
N.....k - Discordowe sprawy...

Nie wiem jak wielu z was zauważyło ale na głównej z...

źródło: comment_1654275674fFte5RGOmEGaZFQZZi5gvs.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak: Niepotrzebnie szukasz spisku i na tym etapie dzielisz ludzi. Tam ich punktuj jeśli jest problem.
Dobrze wiesz, że ile ludzi, tyle opinii a linków jeszcze więcej i to nic nie zmienia.
  • Odpowiedz
@zogard: po pierwsze to nie mam zamiaru rozwiązywać za was żadnych problemów bo mam wasz ruch po prostu głęboko w dupie i gdyby nie to że próbujecie manipulować (oczywiście pod SZLACHĘTNĄ IDEĄ xD) to nawet bym się wami nie zainteresował, tworzycie kanały na których zapraszacie ludzi do wykopywania znalezisk na stronie która generuje zasięgi właśnie poprzez wypychanie linków na stronę główną i twierdzicie że to jest okej?

mam nadzieje że
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak: Nadal nie podałeś rozwiązania. Zjedzmy się wszyscy bo przecież o to chodzi.
Nawet bym zrozumiał bulwers, gdyby te linki czy pomysły rzekomych manipulatorów, były np. masowo plusowane. Ale zobacz, że niespecjalnie są. Większość ludzi po prostu olewa "dziwne" linki, jak reklamy czy powiadomienia o cookiesach.
  • Odpowiedz
@zogard: co ty pieprzysz za głupoty, jakie rozwiązania skoro ja już wyżej napisałem że nie mam zamiaru w tym brać udziału.

po za tym nie ważne jak wam idzie wykopywanie i zakopywanie, liczy się fakt że to robicie @m_b
  • Odpowiedz