Wpis z mikrobloga

@plusbear: Nie było ustalonej ceny. Normalna możliwe że będzie jeszcze droższa. Na co czekać? Dałbym i 150, tylko żeby się nie zawieść, dlatego kupie jak usłyszę opinie paru zaufanych mi ludzi :P Ale wątpie żebym się zawiódł @Mazowia: TA
@zlotybin: Nie wiem. Grałem w stare dayz i w sumie nudzi się po jakimś czasie. Gdyby kosztowała max z 15€ (kiedyś developerzy wspominali o tej kwocie) to może bym jeszcze rozważył jakby weszła pełna wersja.
@zlotybin: Tego typu gry nabierają sensu tylko wtedy, gdy masz zgraną paczkę znajomych i z nimi sobie pomykasz po lesie w poszukiwaniu lepszych rzeczy. Grałem trochę na modzie do Arma i szczerze to fajne przez parę godzin, ale potem zaczyna nużyć...
@plusbear: Mod mi się też znudził, głównie przez bugi i optymalizacje, co miało zostac poprawione w SA. Nie wiem czy sledzileś na bieżąco tworzenie SA, ale zapowiedzieli i pokazali tyle nowości,urozmaiceń, poprawek, że nie wiem czy mi się kiedykolwiek znudzi ;)
@zlotybin: sledzilem. Bugi i glicze ponoc usuneli, ale z nowosci to tam za duzo nic ma. Najwazniejsze to chyba mozliwosc wchodzenia do duzo wiekszej ilosci budynkow. O nowych broniach nie mowie bo to mozna bylo dodac w starym dayz. Nie mniej jednak chetnie popatrze streamy. :>
@b4kus: Szykuje inwestycję jeszcze przed końcem roku, więc dopiero w styczniu lub pod koniec zakupie. Jeszcze chciałbym się dowiedzieć mniej więcej jak graficznie zoptymalizowali w porównaniu do moda.