Aktywne Wpisy
Kturo mirabelkę najbardziej kochacie?
- analna dewastatorka 18.2% (8)
- Drobne na taryfe 2.3% (1)
- Njdnscośtam 18.2% (8)
- Lukija 2.3% (1)
- choochoomotherfucker 2.3% (1)
- oficjalniemartwa 2.3% (1)
- szzzzzz 6.8% (3)
- Stormi 6.8% (3)
- 2-fenyloetyloamina 4.5% (2)
- Innywymiar90 36.4% (16)
Teuvo +20
szkoda że nie kupiłem więcej piwa, czuję się jak alkoholik pijąc tę nalewkę z kredensu
Mirki! Jakby ktoś się wahał przed zakupem automatycznej kosiarki to odpowiadam. To jest #!$%@? sztos! Po 2 tygodniach trawa wygląda jak #!$%@? dywan bez dotykania kosiarki. To gówno samo jeździ, ładuje się, pilnuje różnych stref, aby zawsze i na czas przykosić trawkę. Nie ma chwastów, nie ma plam, nie ma dziur. Trawa się rozkrzewiła i jest super zieloniutka. Sama się nawozi od skoszonych końcówek, które spadają na glebę i rozkładając się tworzą naturalny nawóz.
W tamtym roku kosiłem co tydzień trawe, nawoziłem, a i tak suka potrafiła obrosnąć chwastami i zżółknąć przy krótszym strzyżeniu.
Teraz jest dywan!!!
Dodając. Robot praktycznie się nie zawiesza, nie blokuje, nie ma problemów z przedmiotami zostawionymi na trawniku (piłki, buty, rowerek dziecięcy). Instalacja jest trochę przewalona bo trzeba druta pociągnąć przez cały ogród, ale jak już się to zrobi to sztooos! No i najważniejsze - jest bezgłośna. Jest na prónd więc jej nie słychać wcale, a wcale. Można ustawić, że kosi od 22:00 do 6:00 rano i nikt nie przywali się, że spalinową jeździsz po grzędach XD
Polecam
poza tym się zgadza, koszenie to strata czasu. To się wydaje komuś kto mieszka na blokowisku, że jak będzie miał własny domek z ogródkiem to będzie kosił trawkę i pił piwko XD Po 3 razie to po prostu #!$%@? XD
I to nie ma żadnych czujników zbliżeniowych, ani najechania na dziurę?
@nadmuchane_jaja: niestety tak to nie działa. Drut jeśli ma ciągłość, wytwarza pole elektromagnetyczne które wykrywa kosiarka z małej odległości. Przerwany drut - brak przepływu prądu/brak pola
Mam monitoring i ubezpieczenie chałupy. W razie coś odkupią nową, a złodziej zostanie ze złomem w reku.
@nadmuchane_jaja: Ubezpieczenie domu i ogrodu nie obejmuje robota kosiarki. Sprawdź, a jeśli obejmuje to proszę na priv nazwę firmy ubezpieczeniowej.