@c0nfused: przeciez masz racje, co ma zniszczenie psychiki denis do nadawania sie do freakow? jestem pewny ze przy nastepnej jego walce bedziesz p-------l jaki to nie jest stypiarz
@proof09 też wolę oglądać dymy ale Denis jest wykreowany typowo na czarny charakter i jakby nie było mało jest kozaków na niego we freak fight a jak przyjdzie taka pozytywną postać jak Don Diego i go wyjaśni to będzie zwyczajnie mega satysfakcjonujące.
@Jookav: Moze masz racje , moze dla tego nie trawie kubiszyna bo prubuje zrobić z siebie dobry charakter... cóz zawsze wolałem czarne charaktery czy to w walkach czy w filmach , zawsze są ciekawsi : ) i tu w tym przypadku jest tak samo.
@Jookav: Moim zdaniem przede wszystkim bardzo dobrze, że przyszedł w końcu ktoś kto się nie boi a wręcz szydzi i to publicznie z takiego zachowanie pokazując iż bycie karkiem nie daje ci absolutnie żadnego immunitetu i prawa, aby zastraszać wszystkich dookoła.
@Jookav: W zasadzie to czekałem tylko na to aż Kubek go zniszczy intelektualnie, nie myliłem się i to jeszcze z szyderczym uśmiechem. Teraz jeszcze tylko dokończyć dzieła w klatce.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link