Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kebab_po_browarze: Absolutny chad. Dosłownie zwycięzca życia. Jak czegoś chciał, to to zdobywał. Nigdy go nie obchodziło, co na ten temat mają do powiedzenia ludzie z jego otoczenia. Wolny człowiek. Robił wszystko, na co miał ochotę. Samczy do bólu. Uwielbiał rywalizację. Nie pamiętam, żeby się kiedykolwiek poddał w dążeniu do czegokolwiek. Zwycięstwo albo śmierć. Ale przy tym wszystkim despotyczny człowiek z zerową empatią.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Polnischefuhrer: Co ty. On by chciał, żebym myślał, że zawdzięczam mu zajebiste dzieciństwo w dostatku i zdobycie wykształcenia. Że wiesz, "niczego ci nigdy nie brakowało, nie wiesz co to głód, skończyłeś szkołę bo się wstawiałem za tobą" i tego typu wjazdy na psychikę. A ja go widzę przede wszystkim jako człowieka, który zawiódł jako ojciec. I co do porażek, to najprawdopodobniej właśnie ja jestem jego największą porażką.
  • Odpowiedz
@ktomizajalnazwy: wygranij mu kiedyś przy takiej rozmowie, że #!$%@? a nie się zajmował tobą, kasę dawał bo musiał a tak naprawdę to miał Cię w #!$%@? przez całe twoje dzieciństwo i myślał tylko o sobie zastany egoista. Wielki człowiek sukcesu co gardził swoim synem. Taki zajebisty ojciec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz