Aktywne Wpisy
DzikiWonsz221 +66
#przegryw jak za @qew12 nie przepadam bo to oskarek zwykły co się z koleżaneczkami spotyka tak to co sie stalo pod jego wpisem dobrze obnaza i pokazuje obraz normictwa
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
chuop se wkleil linki do badan ze autysci maja ciezko to najazd na niego zrobili i on tylko wymysla a tak w ogole to syn kolezanko mojej mamy ma autyzm i jest lekarzem w serialu
Kumacie to? Normiki chlopu ze stwierdzona choroba ktora
AspoleczneUfo +62
A tak szczerze, mówię jako kibic BvB, ale obserwuje to od wielu lat już. Jak w ogóle można kibicować Realowi? W sensie jest to klub najbardziej utytułowany w historii, okej, ale to jest kibicowanie na takiej zasadzie "Wybieramy tych co wygrywają i im kibicujemy". Dodatkowo klub pełen chamstwa, którego legendy są żegnane jak szmaty (Casillas, Ronaldo), a zawodnicy zachowują się jak absolutne zwierzęta (Vinicius, Carvajal i kiedyś ten małpiszon najgorszy Casemiro). Wyjaśnij
#oswiadniecznie #przegryw
@highwaytohell1: Zadałem normalnie pytanie, ale widać coś zakuło w oku skoro taka rekcja...
Komentarz usunięty przez autora
@sztilq: +1, jak próbujesz pomagać innym to co najwyżej dostaniesz kopa jeszcze.
Jeszcze zabawniejsze, że pewno Ci którzy tutaj tak dają plusy i emo-wsparcie w życiu poza wykopem pewnie by Cie obśmialiby i kopnęli w dupę.*
Nie bierz tego do siebie, takie luźne przemyślenia rzucam, sam nie należę do wygrywów.
* a może jestem cynicznym #!$%@??