Wpis z mikrobloga

Wiecie jak mi smutno? Mam 29 lat, zarabiam mało, nie mam bordo, nie mam dziewczyny... Co która mi się spodoba to zajęta, albo nie zainteresowana. Takiego przegrywa jak ja to mało na świecie. Z tego smutku #!$%@?łem się ostro i żale się na mikro... Lubie Was mirki. Serio. Mimo że mało pisze, to czytam codziennie...

#oswiadniecznie #przegryw
  • 41
  • Odpowiedz
@hbr: Ale mimo wszystko 1 na 10 wybierze dobrego, grzecznego. Zeby znaleźć, trzeba szukać :) Wy też prawie wszyscy wybierzecie ładną sukę zamiast spokojnej, zwykłej dziewczyny. Tylko na imprezach rzadko można spotkać spokojne, ciche dziewczyny. Więc naprawdę polecam internet. Nie stawiaj się na przegranej pozycji. Jestem na 100% pewna że jak się postarasz to znajdziesz sobie cudowną kobietę.
  • Odpowiedz
@Brak_Nicku_Na_Wykopie: to do tego co napisał bromowodór, pisał że dziewczyna wybierze #!$%@? a nie dobrego, spokojnego. To napisałam że część facetów też będzie wolało sukę ale ładną, niż fajną ale przeciętną dziewczynę. I nie mówię ciche że siedzą na portalach randkowych, tlyko że raczej nie chodzą na imprezy no do klubów. I nie napisałam że "ładne suki" TYLKO na imprezach. Nie czytasz ze zrozumieniem i na siłę się do mnie przypieprzasz
  • Odpowiedz
@highwaytohell1: bo to zdjęcie sprzed 3 lat hehe. to nie wyglądam. jedynie takie mam na kompie, bo się dysk zepsuł pare dni temu i wszystko poszlo w #!$%@?. a to mam na fotosiku to wrzucilem, bo jakis gość sobie zażyczył..
  • Odpowiedz
  • 1
@hbr: ja tam mam zasade od niedawna - badz #!$%@? w zyciu. Moze nie jestem wygrywem ale przynajmniej nie #!$%@? sie i malymi krokami cos osiagam. mam nadzieje ze reszta kiedys przyjdzie m.in. jakas kobieta normalniejsza i sukces zawodowy. pozdro glowa do gory. odpal sobie pare filmikow motywacyjnych martial arts np. alistaira o. poprawi sie humor
  • Odpowiedz
@hbr: Hola, hola. Dyżurnym przegrywem Wykopu to ja jestem. Starszy od ciebie o kilka lat. Nie pali, nie pije, nie ma dziołchy, nie umawia się z żadną o nie zainteresowane/zajęte, nie chodzi na balety. A gdyby tego było mało to jeszcze nie pijacy :)
  • Odpowiedz
@hbr: Zabawne, że na wykopie można dostać tyle atencji i przytulasków za samobiczowanie się i ciśnięcie po sobie, że jest się przegrywem, nieudolcem i wszystko co najgorsze.

Jeszcze zabawniejsze, że pewno Ci którzy tutaj tak dają plusy i emo-wsparcie w życiu poza wykopem pewnie by Cie obśmialiby i kopnęli w dupę.*

Nie bierz tego do siebie, takie luźne przemyślenia rzucam, sam nie należę do wygrywów.

* a może jestem cynicznym #!$%@??
  • Odpowiedz