Aktywne Wpisy
kamil-tika +6
Czy tylko ja zauwazylem, ze w tym roku jest jakas plaga u loszek z nie noszeniem ochraniaczy na cyce? Idziesz ulica i praktycznie kazdej bezwstydnej p0lce widac, ze wszystko sie tam bimba pod koszulka xDDD
Banita2025 +77
Konfederacja jako jedyna partia w sejmie głosowała przeciwko uchwale upamiętniającej ludobójstwo dokonane na Tatarach krymskich przez ZSRR w 1944 roku.
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
#polska #polityka #bekazkonfederacji #rosja
JAKIE WYNAGRODZENIE NA START?
Jestem w trakcie przebranżowienia na bi developer/data analyst ogarniam SQL. powerbi, DAXa, pythona. Zrobiłem dwa fajne projekty własne do portfolio. Od 3 tygodni mocno atakuje z CV i już miałem kilka rozmów telefonicznych, dla dwóch firm zrobiłem analizę, jedna się odezwała że fajnie mi poszło i że mnie zapraszają na rozmowę face to face. Łącznie będę miał dwie takie rozmowy w najbliższym tygodniu no i nie wiem ile powiedzieć na start netto UP (nie mam już tej ulgi do 26 roku życia). Czy 4k w Krakowie na start dla juniora bez doświadczenia jest realne? Nie chce przestrzelić bo im szybciej zacznę robotę tym szybciej zacznę się uczyć konkretów. Czy po 6 miesiącach można liczyć na podwyżkę?
#businessintelligence #powerbi #sql #analizadanych #programista15k #programowanie #pracait
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #629284de5cd5c589dc26b158
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Sam.musisz wiedzieć, ile chcesz za swoją robotę.
@jalop: to rzucą kontrofertę
Zaakceptował: sokytsinolop
@odrzutowakuchenka: sam w najbliższych miesiącach będę szukał roboty w tej działce. Myślisz że te 4-5k netto na start to przesada w dużym mieście?