Konon: Zew Choroszczy, wersja alfa beta, że asz asz prawie gotowa. Aktualnie testowana przez okuratnych testerów. Chce mieć pewność, że będzie miała chociaż odrobinę mniej błędów niż Cyberpunk ;)
Dodałem etap z jazda Lublinem, trochę jak elastomania tylko w takiej choroszczanskiej wersji. Lublin będzie można podmienić na inne pojazdy obecne w grze.
Co do samego developmentu, mega zaskoczyła mnie kreatywność ludzi i do projektu dostałem genialne grafiki od paru osób (pozdro!) oraz iście bembenska muzykę (również pozdrawiam).
Zauważyłem, że im bardziej poronione pomysły tym ludzie bardziej chcą je wdrażać w życie ;)
@DarkCloudsOverBobolatex: wersja od a do ż dopiero po testach. Zajmie to trochę czasu ale nie chcę żeby ludzie musieli czekać w jakiś sposób. I dziękuję za tq wypowiedz
@Kononopedia_boza: otwarta alfa beta boża będzie dostępna dla każdego pewnie na początku przyszłego tygodnia ;) zrobie konkurs i zwycięzca otrzyma klucz do darmowej gry ;)
@Kocurovsky: alfa beta będzie kosztować tyle co taca w kościele, co łaska, ale nie mniej niż 10 zł ;) żartuje, za free ale można faktycznie wspierać donejtami :)
Dodałem etap z jazda Lublinem, trochę jak elastomania tylko w takiej choroszczanskiej wersji. Lublin będzie można podmienić na inne pojazdy obecne w grze.
Co do samego developmentu, mega zaskoczyła mnie kreatywność ludzi i do projektu dostałem genialne grafiki od paru osób (pozdro!) oraz iście bembenska muzykę (również pozdrawiam).
Zauważyłem, że im bardziej poronione pomysły tym ludzie bardziej chcą je wdrażać w życie ;)
W załączniku wstępna okładka ;)
#szkolna17 #uniwersum #kononowicz
Komentarz usunięty przez autora