Aktywne Wpisy
reroute +45
przed pandemia i wojna
pielegniarka 4-5k
nauczycielka 3-4k
programista 30k
po
pielegniarka 4-5k
nauczycielka 3-4k
programista 30k
po
Nowa_Zielonka_ +90
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
- Jesteście z partnerką 10 lat
- Macie z nią dziecko, jesteście po ślubie od 5 lat
- Okazuje się, że 9 lat temu Was zdradziła ze swoim ex
- Wszystko wydało się przez przypadek, nieważne jak, ale to pewne
Zostalibyście z taką partnerką, skoro to było tak dawno temu i łączy Was ślub i dziecko?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #zwiazki #malzenstwo
Przykro mi Miras ale z drugiej strony w sądzie to nie jest żaden argument jak przed ślubem akcja miała miejsce
@terminator800:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co dalej.. jako facet masz bardzo #!$%@?.
1. Scenariusz rozwodowy, o ile masz zabezpieczoną sporą gotówkę, jeśli wyjdzie że dziecko jest Twoje i będziesz je chciał ewakuować. Szanse powodzenia 2%. Jeśli nie chcesz dziecka to masz alimenty przez przynajmniej 13 lat... zwykle dłużej. Musisz znaleźć #!$%@? dobrego prawnika...
Jeśli dziecko nie jest Twoje i chcesz rozwodu - będzie w miarę