Wpis z mikrobloga

@Nervous022: teraz najlepsze... bylem na wyjezdzie, na imprezie, gdzie byl koles, ktory zna sie z ex mojej kobiety... opowiadal historie o gosciu, ktory mial dziewczyne, zostawila go, ale jeszcze sie spotkali i pobawili... jak sie okazalo, ze jest z tego samego miasta co ona i on, to troche podrążyłem i zbladłem
  • Odpowiedz
@terminator800: to zrób badania DNA dzieciakowi, tylko dyskretnie.
Co dalej.. jako facet masz bardzo #!$%@?.
1. Scenariusz rozwodowy, o ile masz zabezpieczoną sporą gotówkę, jeśli wyjdzie że dziecko jest Twoje i będziesz je chciał ewakuować. Szanse powodzenia 2%. Jeśli nie chcesz dziecka to masz alimenty przez przynajmniej 13 lat... zwykle dłużej. Musisz znaleźć #!$%@? dobrego prawnika...

Jeśli dziecko nie jest Twoje i chcesz rozwodu - będzie w miarę
  • Odpowiedz
@kosmita: tak jak napisalem - koles z tego samego miasta opowiedzial historie swojego kolegi i mojej żony... on nawet nie wie, że ja jestem tym, ktoremu przyprawiono rogi, ale pewnie sie dowie, bo juz mnie zaprosil m.in. na FB
  • Odpowiedz
@terminator800: faktycznie #!$%@? akcja fest.. no bo wypadałoby przeboleć i to jebnąć, zostawić ją. Ale jest dziecko.. szkoda krzywdy dziecka itd.. Tworzycie rodzinę a to co się wydarzyło jakby nie patrzeć jest odległe.. tyyyle lat temu. Musisz zrobić zgodnie ze swoją wolą. Mi ciężko jest sobie to wyobrazić ale na tyle ile jestem w stanie sobie to wyobrazić i się postawić w Twojej sytuacji chyba bym jednak nie był w
  • Odpowiedz