Aktywne Wpisy
raul7788 +305
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Musiałem założyć nowe konto, żeby zachować względna anonimowość w każdym razie jestem tutaj już z 10lat.
Chciałbym zacząć cykl wpisów dotyczacych opowieści z więzienia. Z uwagi na to że jestem z wychowawcą w ZK, czyli muszę być dla skazanych matka, ojcem, bratem, siostra a oprócz tego oddziałowym, kwatermistrzem, pielęgniarka i troche dyrektorem ( ͡~ ͜ʖ ͡°) mam do opowiedzenia wiele rzeczy czy to bezpośrednio z życia kryminału czy akt samych skazanych, bo np. ich wywiady środowiskowe to istne perełki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy byłoby zainteresowanie takim tematem? Póki co badam teren.
#opowiesci #qualitycontent