Wpis z mikrobloga

Jakie wyniki średnio osiągacie w WL?
Od roku wbijam max 5-6 zwyciestw i jestem już bliski rozwalenia pada i wywalenia tej gry do kosza. Nie wiem co robic,zeby wbic wiekszego skilla.

#fut #fifa22 #ps4
  • 21
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@interlude: ta gra ma z tego co kiedyś czytałem sporo mechanik ukrytych faworujacych graczy płacących za mikrotranzakcje i to nie żart bo opatentowali ten system xD
  • Odpowiedz
@interlude: Jestem w trzeciej. Wyżej pewnie już bym sobie nie poradził. A gdzie się uczyć? W każdym trybie online. Tu jest pewne więcej bardziej ogarniętych graczy żeby dać lepsze wskazówki.
  • Odpowiedz
@interlude: Wbiajm 10-12 zależy od tygodnia, ale teraz mam wrażenie ze będzie gorzej, bo od tygodnia nikt u mnie w klubie nie potrafi grać. Mbappe POTM nie trafia na pusta bramkę, rodrygo z sbc przegrywa biegowe pojedynki ze złotym Carvajalem. Tragedia po prostu.
Gram w 1 dywizji, celowo nie awansując do elity, bo raz wszedłem z rozpędu to tam taki sweat fest ze głowa mała.
  • Odpowiedz
@interlude: odpalasz twitcha kogos kto dobrze gra i wiecej nie trzeba xD jak grasz na ps5 to mozemy zagrac to ci powiem co #!$%@? robisz xD w sumie moge sciagnac ps4 wersje jak nie masz 5, chociaz old gen sporo sie rozni od new

layla_tichy na ps
  • Odpowiedz
@interlude: 13-14 zazwyczaj, net z telefonu, bo życie na walizkach ostatnio to wyżej nie ma szans. W tej lw odpuściłem przy 3-4 i myślę, że zrobiłbym najgorszy bilans w tym roku. Nie wiem czy to kwestia jakichś aktualizacji cxy po prostu już moje taktyki nie dają rady, ale jestem bardzo nieskuteczny. W każdym meczu zdobywam mniej niż połowę prognozowanych bramek ¯\_(ツ)_/¯
@LaylaTichy: a to jak odpalisz wersję oldgenową
  • Odpowiedz