Wpis z mikrobloga

s9 z 2018 xd

@wuwuzela1: może po prostu nie jest robakiem, i według niego telefon nie świadczy o jego statusie? Ma #!$%@??

Ja mam redmi note 7. Będę go używał dopóki działa bezproblemowo.
  • Odpowiedz
@Patrick_Bateman: @dariusz44: tylko tu nie chodzi że ma pieniądze to musi mieć najdroższe, iPhone'y są wydajnościwo lepsze niż Andki i tyle, każdy benchmark ci to powie i stąd dziwota że Rafał go nie ma bo szybkość przetwarzania danych jest ważna, ale możliwe że nie czuje potrzeby przejścia
  • Odpowiedz
stąd dziwota że Rafał go nie ma bo szybkość przetwarzania danych jest ważna

@GoracyDelfin: co jak co, ale widocznie nie jest taka ważna skoro ktoś kto w dwa dni zarobi więcej, niż niektórzy ajfoniarze czy androidziarze zarobią w pół roku, tego nie potrzebuje xD
  • Odpowiedz
@niochland: mnie się wydaje, że Rafał jest osobą, którą nie lubi zmian, mimo że mogą być to zmiany na lepsze, od 1996 ciągle w zasadzie robi to samo, rozwija jedynie swoje umiejętności, ale nie rozgląda się na nowe dziedziny, w skrócie to tak jak z osobami starszej daty, oni już nie chcą zmian.
  • Odpowiedz
@Patrick_Bateman: w sumie nic, tak se napisałem, sam nie rozumiem wydawania na urządzenie do dzwonienia i przeglądania internetu przed zaśnięciem więcej niż 1000 zł

@zwei: @GoracyDelfin: dOKŁADNIE, CHODZIŁO MI uzywanie kilkuletniego telefonu przy obracaniu kapitalem 100mln mln
s9 note to obecnie poziom wydajnosci wlasnie xiaomi za 1000zł

Spodziewał bym się raczej czegoś na poziomie Samsunga s22 Ultra/ Samsunga galaxy Z Fold3 rozkładanego jak książka gdzie mozna
  • Odpowiedz
@GoracyDelfin przecież on nie trejduje na telefonie, dla niego właśnie to jest zbędne narzędzie. Poza tym po co ma szukac innych dziedzin jak kocha to co robi i całe życie podporządkował temu xD
  • Odpowiedz
Poza tym po co ma szukac innych dziedzin jak kocha to co robi i całe życie podporządkował temu xD

@Przegwin: powiem krótko, totalnie jako przykład - lepiej mieć dwie prace niż jedną. Co do używania telefonu przez niego to wielkrotnie ma go przy sobie i monitoruje rynek i dokonuje akcji.
  • Odpowiedz