Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +124
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
SzubiDubiDu +89
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
https://sejfmaster.pl/pl/p/Sejf-domowy%2C-biurowy%2C-HIT-1-Klasa-S1-na-bron%2C-dokumenty-Polaszek/341
https://www.konsmetal24.pl/sejf-koliber-20-k-klasa-s1-p3331
Będą różnice w jakości tych sejfów (czy warto dopłacać 250zł)? Czy w tej klasie i tak to bez znaczenia ponieważ ochrona nie będzie zbyt duża? Dodatkowo czytałem, że w tej klasie nie za bardzo opłaca się kupować sejfu z zamkiem elektronicznym/szyfrowym, ale wtedy pytanie jak zabezpieczyć kluczyk do sejfu :D
Dodatkowo nawiasem, czy polecacie jakieś drzwi antywłamaniowe za około 3k do mieszkania w bloku?
#slusarstwo
#sejf
#bron
#dokumenty
#sejfy
#drzwi
Konsmetal robi bardzo dobre sejfy, firma jest "stara" i doświadczona. Chyba obecnie największy producent w Polsce.
Możesz też poszukać sejfów produkcji
Hartmann Tresore
METALKAS
SEJFPOL
Możesz też poszukać używek produkcji Shibas (firma już nie istnieje, nie przetrwała śmierci właściciela) bardzo dobre sejfy.
S1 rozwalisz młotkiem i śrubokrętem ale zajmie to odpowiednią ilość czasu. Na każdą klasę sejfu są odpowiednie normy obejmujące narzędzia do włamania i czas to obejmujący.
Zagadaj z sąsiadami jeżeli nie macie o jakimś monitoringu, a w zależności