Raz już pisałem ale może uda się jednak kogoś zwerbować do grania ;) jestem jedynym Polakiem, który zameldował się w TOP 100 rankingu światowym w FIFA 15 na PlayStation.. Najprawdopodobniej jedyny Polak jaki w ogóle znalazł się w rankingu TOP 100 świat kiedy kolwiek w historii wszystkich wersji FIFY na konsolach.
Nie gram FUT bo wymaga dużo czasu, lubię rozsiąść się na kanapie otworzyć piwko i poklepać słabych ( ͡º͜ʖ͡º)
Może ktoś jednak chciałby pograć w sezony współpracy? Gwarantuje mistrzostwo przy pierwszym podejściu i niezły fan ze zdobywania bramek (⌐͡■͜ʖ͡■)
A tu taki mały załącznik jaki mi pozostał w schowku konsoli z rankingu (✌゚∀゚)☞
Mój nick: amplus_pl
p.s. rozegrałem mecz z najlepszym swojego czasu graczem na świecie i dostał baty 3:2 (⌐͡■͜ʖ͡■)
A nic takiego, baba wysrala się w biedronce, wytarła dupsko ręka, strzepala gowno z dłoni na podłogę i poszła dalej. Możliwe ze sprawdzić czy bułki są miękkie XD #patologia #kupa #starebaby #biedronka #heheszki
Cześć
Raz już pisałem ale może uda się jednak kogoś zwerbować do grania ;) jestem jedynym Polakiem, który zameldował się w TOP 100 rankingu światowym w FIFA 15 na PlayStation.. Najprawdopodobniej jedyny Polak jaki w ogóle znalazł się w rankingu TOP 100 świat kiedy kolwiek w historii wszystkich wersji FIFY na konsolach.
Nie gram FUT bo wymaga dużo czasu, lubię rozsiąść się na kanapie otworzyć piwko i poklepać słabych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Może ktoś jednak chciałby pograć w sezony współpracy? Gwarantuje mistrzostwo przy pierwszym podejściu i niezły fan ze zdobywania bramek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A tu taki mały załącznik jaki mi pozostał w schowku konsoli z rankingu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Mój nick: amplus_pl
p.s. rozegrałem mecz z najlepszym swojego czasu graczem na świecie i dostał baty 3:2 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)