Aktywne Wpisy
Valhalla159 +291
xD
xD
Minikus +226
Ketchup Pudliszki Łagodny
Nowe opakowanie może i trochę droższe ale przynajmniej mniej zawartości ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#downsizing #inflacja #winatuska #bekazpisu
Nowe opakowanie może i trochę droższe ale przynajmniej mniej zawartości ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#downsizing #inflacja #winatuska #bekazpisu
Normalne duże miasto, kiedyś nie było problemów teraz albo jest słaby albo mocno średni.
Mam parę usług w tmobile (sam internet) i tutaj pytanie czy zasięgowo T-mobile jest ok?
Jak nie to co możecie polecić? Może Plus albo Orange - Play wykluczam bo pewnie to będzie to samo co virgin..
#orange #play #siecikomorkowe #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #plus #tmobile
Głupie pytanie. Skoro masz internet z T-Mobile to sprawdź ile masz kresek na routerze. Możesz sprawdzić mapkę zasięgu na stronie operatora. Najlepszym sposobem będzie kupienie startera T-Mobile i sprawdzenie samemu zasięgu tej sieci w telefonie. Do tego warto jeszcze porobić jakieś speedtesty w różnych porach.
http://beta.btsearch.pl/
sprawdź, jacy operatorzy mają BTS koło Ciebie, a potem starter za piątka i testuj
Niby playa bts jest koło mnie a virgin działa jakby nie chciał.
@kibiklops: O to mi chodziło, dziękuje! <3
@karoszewski: a kolo mnie jest bts playa a dziala najlepiej. Ciezko to stwierdzic, bo w duzych miastach nie masz jednego btsa tylko kilka. U jednego bedzie dzialac dobrze, u innego slabo. Musisz to sprawdzic "na wlasnej skorze".