Dylemat troche z tym Tyburskim. Niby chętnie bym zobaczył jak go Parke kompromituje z drugiej zaś strony chciałbym aby ten chamski bakłażan nie dostał już żadnej walki i zniknął z internetu ewentualnie mógłby reklamować botoksy #famemma
@Varelse: niech parke bierze po 3, tych lamusów na gale by Ci debile trochę się ogarnęłi i zeszli na ziemię ze potrenuje 2 lata i już wielkim wojownikiem się czuje
@pawel_kovalsky: niby tak, ale nie pójdzie do normalnej roboty bo wkurza tym ciśnieniem na walki. Widać, że potrzebuję kasy i się wszędzie pcha. Hatfuuu
@Takinickk: do roboty nie pójdzie, bo ci ludzi typu anal, czy wlasnie tyburski to zasadniczo kwalifikacjami nadają się najwyżej na kasjera w stonce lub od biedy jakiegoś "trenera personalnego" w lokalnym fitness klubie. Dorzuć do tego "kontrowersyjną" sylwetkę w social mediach, czyli brak sensownych kampanii sponsorowanych i dostajemy właśnie takie ujadające kundle co wyszczekują sobie walki będące ich jedynym źródłem dochodu(swoją drogą kokosów to chyba nie robią, bo waflują w
do roboty nie pójdzie, bo ci ludzi typu anal, czy wlasnie tyburski to zasadniczo kwalifikacjami nadają się najwyżej na kasjera w stonce lub od biedy jakiegoś
@SobanDELUX: też tak uważam w ogóle chodzi mi ostatnio po głowie założenie posta gdzie wykopki wróżyłby przyszłość po "erze freak fightów" naszym milusińskim
#famemma
Komentarz usunięty przez autora
@SobanDELUX: też tak uważam w ogóle chodzi mi ostatnio po głowie założenie posta gdzie wykopki wróżyłby przyszłość po "erze freak fightów" naszym milusińskim
Komentarz usunięty przez autora