Wpis z mikrobloga

Johnny Depp nie wygra tego procesu. Możecie nie lubić Heard, ale zeznania świadków są bardzo mocne

https://spidersweb.pl/rozrywka/2022/05/23/amber-heard-johnny-depp-przegra-proces-sprawa-swiadek-przemoc

Wykopkom pęka żyłka za każdym razem kiedyś ktoś nie stanie po stronie Deppa. Oznaczają mnie w każdym gownianym poście. Tym razem sugerują, ze jestem autorem artykułu.
Wcześniej widzieli mnie w jakimś wpisie na fb. Sugerowali także, ze jestem Maja Stasko.

Wykopki nie potrafia się pogodzić z faktem, ze nie są mądrzejsi od sadu.

Przykro mi, ale każdy z iq powyżej 90 jest w stanie połączyć te kropki. Nie jestem odpowiedzialna za każdy wpis, który sugeruje, ze Depp przegra.

Pobierz
źródło: comment_1653305515U49Q4hI56WDdywLpyxsd3B.jpg
  • 45
@podomka: Wszytko obelgi to chu… ale tak Cię znieważyć. Mówiąc, ze jesteś Maja Stasko byłeś już u psychologa?
Raczej oboje poniosą porażkę. Usunęli już ja z filmu? Może być z nią jak Winona Ryder. Niby gdzieś tam gra ale jakieś gowno role. Depp dalej ma kontrakty reklamowe. Ciekawe czy przywróci go do życia filmowego?
@podomka: w czterech literach mam ten proces, ale te wasze wykopowe przekomarzania (tak to nazwę XD) sprawiły, że sam z ciekawością czekam wyniku :P. Jesteś mi w stanie powiedzieć, kiedy można oczekiwać jakiegoś wyroku? Wydajesz się być odpowiednią osobą na takie pytanie :)
@podomka Depp jest wygranym w oczach wielu ludzi na świecie (wystarczy popatrzeć na YT, miliony ludzi go wspiera), a Amberek utopi się we własnym kale żyjąc w zapomnieniu, bo kto będzie chcieć mieć cokolwiek wspólnego z tak niestabilnie psychiczną osobą.
@podomka: tutaj nikogo nie interesuje ten proces i większość ludzi rozrywkowo czyta o nim artykuły. Ale żeby ktoś się tak nim emocjonował jak Ty, to na pewno nie ma nikogo.
Chyba masz sporą traumę, że tak przeżywasz proces nieznanych sobie ludzi.
ale to ty dzwonisz...

@WhiskyRomeo: Chyba przespałeś ostatni miesiąc, skoro nie widzisz #!$%@? na Głównej. Wykopki mają teraz flashbacki z wyborów USA, gdzie na 200% obstawiały zwycięstwo Trumpa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@podomka:

Wykopki nie potrafia się pogodzić z faktem, ze nie są mądrzejsi od sadu.

Jesteś wykopkiem a sugerujesz, że Depp nie wygra.
Czy wyrok już zapadł, czy jednak to ty sądzisz, że jesteś mądrzejszy od sądu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tasde: Owszem. Wyrok zapadł już 2 lata temu w sądzie w uk. Sąd orzekł ze Depp pobił zone w 12 przypadkach. Następnie 2 sedziow zatwierdziło ten wyrok.
Johnny Depp nie wygra tego procesu. Możecie nie lubić Heard, ale zeznania świadków są bardzo mocne

@podomka: Ty napisałaś:

Ładnie masz w tej mózgownicy nasrane skoro uważasz że wyszło na twoje.
@LordAxe82 wyszło jeszcze lepiej xd Amber po rozwodzie miała nda i nie mogła mówić o przemocy.

Teraz nie ma nawet nda i może mówić publicznie, ze ja bił.

Także Depp po wydaniu prawie 40 milionów, nic nie osiągnął xd jest gorzej niż było