Aktywne Wpisy
kantek007 +28
MIASTO bez A
Virsky +447
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
#pilkanozna
#mecz
#siatkowka
@brednyk: To nie jest deprecjacja. Zrozumiałe jest to, że trudniej osiągnąć sukces w sporcie nr 1 na świecie niż w sporcie nr 10.
Komentarz usunięty przez autora
Pilka nozna w usa się caly czas rozwija i ma coraz wiecej widzow i wskoczyla do top 5 i o 4 miejsce konkuruje z baseballem. Wyzej jest tylko nfl, nba i hokey.
@Questa22: byliśmi mistrzami świata i europy w siatkówce, wszystko fajnie, ale teraz wyobraźmy sobie mistrzostwo świata w piłce zdobyte przez nasze orły.
Przecież cały kraj by nawalony przez tydzień chodził xD
Zawsze jak jakiś sukces odniosą siatkarze musi się ktoś bóldupiący pojawić, no co poradzić, że zwykle na igrzyskach pusta hala jest
@FerdekM: masz na myśli Nottingham Forrest, bo nie jestem pewien?
@FerdekM: Eindhoven jest ważnym ośrodkiem na skalę Holandii
@FerdekM: obszar metropolitalny ledwie 2,8 mln( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
I jeszcze pozostaje ta
@FerdekM: no ale właśnie o tym jest rozmowa, że jesteśmy potęgami w sportach totalnie niszowych( takich, co ludzi w kilku krajach obchodzą), jak siatka, skoki i żużel, bo gdyby któraś z tych dyscyplin była MOCNO popularna na świecie, to byśmy odstawali, jak w każdym rzeczywiście popularnym sporcie odstajemy.
I zawsze przy sukcesie siatkarzy musi się pojawić ktoś, kto