Aktywne Wpisy
Wraczek +320
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
ZenujacaDoomerka +72
1. Warto znow grac?
2. co powinienem z grubsza wiedziec, co nowego jest teraz?
3. Mam 122 knight i 56 druid i chcialbym gdzieś poexpic. Są jeszcze jakieś poradniki w necie? Ostatnie co pamietam to jak bota stawiałem w yala na bog raiderach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tibia
1. zależy od serwera, ale jak lubisz grind to czemu nie
2. nasycenia broni, a w sumie to se spójrz tu https://tibio-maniak.blogspot.com/
3. poradników sterta, choćby na YT i reddicie
pytanie durne: jeden rabin powie tak, inny powie nie
przez 11 lat tyle się zmieniło, że spokojnie możesz do tego podchodzić jak do nowej gry i uczyć się od zera
nie ma, wszystkie skasowali [3 sekundy guglowania]