Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +1879
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Nie ma większego cuckoldstwa niż posiadanie córki xDDDDDDDD
Z@#!$%@? 18 albo 25 lat, na początku nie spisz po nocach, później wychowujesz, później dalej wychowujesz, karmisz 20 lat, uczysz, poświęcasz 1/3 życia żeby wyrosła na dobrego człowieka, później jeszcze płacisz na studia żeby była wykształcona, a tu przychodzi jakiś typ z dziara nawet niech będzie ze 7/10 i ją posuwa w dupe xDDD
R0cha ją a później następny ją rucha i później jeszcze
Z@#!$%@? 18 albo 25 lat, na początku nie spisz po nocach, później wychowujesz, później dalej wychowujesz, karmisz 20 lat, uczysz, poświęcasz 1/3 życia żeby wyrosła na dobrego człowieka, później jeszcze płacisz na studia żeby była wykształcona, a tu przychodzi jakiś typ z dziara nawet niech będzie ze 7/10 i ją posuwa w dupe xDDD
R0cha ją a później następny ją rucha i później jeszcze
Mam growkita, od 3 dni w sumie leży i tak: growkit jest w tej folii, na dnie folii jest okolo 260 ml wody. Wg poradnika na stronie goldenteacher ma tak stać dopóki nie pojawią się piny. Z kolei widziałem w #!$%@? innych postów na różnych stronach, że jednak ludzie około dzień-dwa po wsadzeniu growkita do torby ją otwierają, wachlują, i pryskają ściany torby. Na ten moment poza tym poradnikiem nie spotkałem nikogo kto by trzymał w ten sposób co radzi poradnik, czyli nawet kilkanaście dni aż do momentu pojawienia się pinów. Co myślicie? Już #!$%@?łem? Czy może faktycznie tak się robi? Czy szybko otwierać, wylać wodę, wachlować, pryskać i ratować sytuację o ile ta jest zagrożona?
#psylocybina #psychodeliki #narkotykizawszespoko
Także tego... Zamówiłem sobie to "magiczne" pudełeczko (oczywiście w celach badawczych) z tematem zwanym mazatapec - cokolwiek to znaczy. Słyszałem że te małe #!$%@? są kapryśne i być może już #!$%@?łem na samym starcie, no ale. Przyszło to wczoraj, przeleżało w paczkomacie z 8 godzin, temperatura z 25 stopni, patrzyłem i niby wszystko wygląda git. Dałem to do lodówki zaraz po odebraniu. Dobra, mam kilka pytań.
1. Możliwe jest żeby po