Wpis z mikrobloga

@wacek_1984: sprawdziłem, chłop zapłacił za 130g #!$%@? kawy 30zł xDD i teraz będzie pił rozpuszczalną z aromatem w jakości kapucziny od mokate za 240zł kg xDD @Mrbimbek chciał zostać kulturystą filantropem a okazał się frajerem, bo najdroższe i najlepsze kawy rozpuszczalne na świecie są nadal tańsze od gunwa które on postanowił popijać w dni treningowe xDD https://m.alzashop.com/luxurious-most-expensive-instant-coffee/18862973.htm
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@thority: nie mam czasu na takie dramy, zawartość opakowania zapewne zgadza się wagowo, po prostu będę omijał ich wszystkie produkty ¯_(ツ)_/¯

@Mrbimbek: panie, to AllNutrition. Bodajże marka córka SFD. To są produkty droższe, ale fit. Wszystkie ich rzeczy są względnie drogie. Bardzo duży nacisk kładą na reklamę w soszjalmidiach. Taki to model biznesowy.
@Pethaf: daj spokój z frajerem, wydałem 25zl na kawę a nie 5000 na dietę pudełkową xD

@czz17: na etykiecie są 2 kopiaste łyżeczki na filiżankę, moc według etykiety jak 2 zwykle kawy.
@Paczek_w_masle: rozumiem to wszystko..

Tu nie chodzi o to ile ta kawa kosztuje za gram, mi chodzi jedynie o to że jak otwierasz opakowanie z kawą to zwykle jest pełne, tutaj jak z czipsami, połowa to powietrze
@Mrbimbek: Ok, masz inną wersję. Ale i tak pod względem "mocy" masz równowartość 260g standardowej kawy rozpuszczalnej, gdzie jakiś Jacobs i tak teraz chodzi w okolicach 30zł za 200g, więc stosunek cenowy porównywalny. Nie to, żebym polecał tę kawę, chodzi mi tylko o to, że to nie jest "zwykła" rozpuszczalna, tylko fortyfikowana kofeiną, generalnie inny produkt.