Aktywne Wpisy
GeDox +1232
Od dziś, co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Docent_Jan_Mula +150
Na forum osiedla znajomego wynikła aferka z jedną restauracją sushi. Sprawa wygląda tak, że pracownik restauracji jak zobaczył jaka dziewczyna odbiera zamowienie, to wziął jej numer z zamówienia i napisał jej smsa. W moim odczuciu jest to duży nie tak. Stracenie zaufania do restauracji skoro takie rzeczy mają miejsce. Natomiast dla wielu kobiet i ich facetów jest to normalne zachowanie. W ramach miłości można kraść numer, można wypisywać smsy i to wszystko jest ok. Wiele kobiet by nawet się z tego ucieszyło, a z prywatnych rozmów wiem, że o tym fakcie by nie powiedziało swojemu facetowi. Z czego to wynika? Są aż tak mało dowartościowane, że cieszyły by się z ubogiego podrywu smsem?
#rozowepaski #blackpill #simp #podryw #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora
Ja bym się wkurzyła, bo jednak RODO obowiązuje, więc myślę, że albo w twojej okolicy jest dziwna mentalność, albo masz problem z wykopem xd
@napregierzu: Na to wychodzi, dla mnie to jest - jak to mówi młodzież - creepy.
Ale ogolnie też uważam taka sytuację za no nie bardzo..
Ja kiedyś odbierałam od dostawcy pizze. Wieczorem za to przysłał sms z zaproszeniem na kawę. Niby miło, bo no nie czarujmy się, zawsze to jest forma komplementu, ale i tak no średnio na miejscu.
A w ogóle to też tak naprawdę napisał do mojego męża,