Aktywne Wpisy
DEJW88 +189
O #!$%@? wszedłem na live Zwyrola i ktoś napisał na chacie o jakiejś dramce między Gargamelem i Rockiem
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zdarzyło mi się też obejrzeć kilka razy takich ludzi z Polski i mam takie przemyślenia:
- Polscy influencerzy bardzo mocno naśladują tych zagranicznych ale robią to jak wyprani z emocji a często z jakąś agresją ukrywaną lub pokazaną, jest to w #!$%@? dziwne naprawdę.
- Influencerzy anglojęzyczni po prostu się bawią przed kamerą, są naprawdę dopakowani tak pozytywnymi emocjami. Polscy influencerzy są bardzo ale to bardzo sztywni i często padają jakieś takie dziwne odzywki.
Przesadzę tutaj ale to brzmi i wygląda często tak jakby taki influencer miał do ciebie podejść i powiedzieć ci słowo w słowo cytat testo " co się patrzysz polaku robaku?! Wiesz kim ja jestem?!"
Nie mogę wyrzucić z siebie tego przeświadczenia.
Żeby nie było, jest wielu bardzo w porządku fit influencerów, ale kiedy trafi się na takiego ludka 'bardzo polskiego' humor się niszczy samoistnie.
#mirkokoksy #przemyslenia