Wpis z mikrobloga

Kupiłem tą ładowarke i o k---a, żadna bezprzewodowa ładowarka tak mi nie zaimponowała
- minimalistyczny design
- działający magsafe
- względnie niska cena (inni chcą za takie po kilka stów)
- działające ładowanie AW xD
- wejście usb (dla mnie ultra ważne, często doładowuje słuchawki kablem)
- wsparcie 15W charging
- lampka nocna xD
- nie trzeba wpinać swoich ładowarek, więc finalnie wychodzi jeszcze taniej (sporo takich zestawów wymaga wpięcia swojej ładowarki magsafe/swojej ładowarki do AW)

z dodatkowego ładowania nie korzystam bo nie mam niczego co dodatkowo ładuje sie bezprzewodow, ale może komuś się przyda

Co ciekawe, niby chinol, a jakość wykonania na prawdę na wysokim pozimie

jedyny minus to w--------m tą diode ledową, albo ją zakleje albo spróbuje rozebrać i ją wyrzucic

Model: Tech-protect A13

Ogólnie można to wyrwać za 142zł na allegro

#apple #iphone
Rabusek - Kupiłem tą ładowarke i o k---a, żadna bezprzewodowa ładowarka tak mi nie za...

źródło: comment_1652027584K2enR7b2z5nTCTPB6Tsmzw.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rabusek: kupiłem kiedyś ten drugi model, pewnie widziałeś na allegro, taka z okrągłą podstawą. Magsafe raz działał raz nie, a jak działałto w ogóle nie ładował, ładowarka do applewatcha po naładowaniu się wyłączała i włączała i tak w kółko. I się jakoś zraziłem przez to. może jeszcze tego techprotecta spróbuje
  • Odpowiedz
ładowarka do applewatcha po naładowaniu się wyłączała i włączała i tak w kółko

@HaPPe: hmm nie zwróciłem uwagi, ale u mnie było chyba spoko. Miałeś dobrą ładowarkę? W tej chyba jest 9V/3A albo 12V/3A (27W / 36W) - zawsze jak podepniesz z ładowarką o innym V/A to może różnie działać (np Steam Deck podłączony do złej ładowarki robi dokładnie tak jak opisałeś)
  • Odpowiedz