Aktywne Wpisy
ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
- minimalistyczny design
- działający magsafe
- względnie niska cena (inni chcą za takie po kilka stów)
- działające ładowanie AW xD
- wejście usb (dla mnie ultra ważne, często doładowuje słuchawki kablem)
- wsparcie 15W charging
- lampka nocna xD
- nie trzeba wpinać swoich ładowarek, więc finalnie wychodzi jeszcze taniej (sporo takich zestawów wymaga wpięcia swojej ładowarki magsafe/swojej ładowarki do AW)
z dodatkowego ładowania nie korzystam bo nie mam niczego co dodatkowo ładuje sie bezprzewodow, ale może komuś się przyda
Co ciekawe, niby chinol, a jakość wykonania na prawdę na wysokim pozimie
jedyny minus to w--------m tą diode ledową, albo ją zakleje albo spróbuje rozebrać i ją wyrzucic
Model: Tech-protect A13
Ogólnie można to wyrwać za 142zł na allegro
#apple #iphone
@HaPPe: hmm nie zwróciłem uwagi, ale u mnie było chyba spoko. Miałeś dobrą ładowarkę? W tej chyba jest 9V/3A albo 12V/3A (27W / 36W) - zawsze jak podepniesz z ładowarką o innym V/A to może różnie działać (np Steam Deck podłączony do złej ładowarki robi dokładnie tak jak opisałeś)