Aktywne Wpisy

6aesthetic9 +11
Polecacie jakiś film albo serial z wampirami? Nie musi być dobry, może być śmieszny albo absurdalny, co by się go fajnie oglądało.
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Teraz słynie z bezpośrednich wypowiedzi na streamach odnośnie rzeczy, które są aktualnie na czasie w internecie. Nie trudzi się by zachować jakąś etykę wypowiedzi, wyzywa ludzi z pozycji osoby będącej ponad innymi twórcami, o pozycji silniejszej, co jest prawdą. Na skutek bezpardonowych, kontrowersyjnych wypowiedzi oraz dzięki długiemu stażowi w internecie zrzeszył wokół siebie dużą społeczność, ślepo podążającą za jego słowami. Są to głownie chłopcy w wieku 12-15 lat dla których Nitro jest wręcz autorytetem.
Na sumieniu ma nie tylko przekraczające jakiekolwiek granice wyzwiska wobec ludzi, ale także domniemane oszustwa na ruletkach.
Teraz w sytuacji, gdy został zaczepiony przez nie odnajdującego się w jego internetowej konwencji oraz w internecie w ogóle Jacka Murańskiego i gdy ten fakt został przytoczony przez jego pracodawcę, to ten nazwał go "frajerem #!$%@?" stawiając się jako ofiarę znieważających wyzwisk wobec jego rodziny, samemu wielokrotnie stosując takie praktyki. Ostatecznie to on został jeszcze przeproszony. Zabawne jest to, że Nitro dyktuje warunki federacji. W sytuacji z Laluną, gdzię zarządał jej wywalenia zdezaktywował konto na tweeterze, po czym powrócił usuwając tą wypowiedź. Teraz pewnie robi wszystko żeby uniknąć pożądanej przez publiczność konfrontacji z Murańskim i Laluną.
BTW: Ma ktoś screena, gdzie Murański nazwał tak jego ojca oraz jeśli takowa wypowiedź miała miejsce, to w jakim kontekście została użyta? Nitro to zręczny manipulator, chciałbym to zweryfikować.
@qski może z pomocą wykopu przygotujesz materiał ukazjący jego toksyczne zachowania i manipulację? Myślę, że zasłużył na taki film ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma #wardega