Wpis z mikrobloga

Nitrozyniak, to gość który popularność głownie zyskał na tym, że obrażał randomowych ludzi przez telefon bez ich zgody te rozmowy upubliczniając. Często to byli Bogu ducha winni pracownicy pizzeri lub telefonu zaufania. Aktualnie większość tych rozmów jest ukrytych.

Teraz słynie z bezpośrednich wypowiedzi na streamach odnośnie rzeczy, które są aktualnie na czasie w internecie. Nie trudzi się by zachować jakąś etykę wypowiedzi, wyzywa ludzi z pozycji osoby będącej ponad innymi twórcami, o pozycji silniejszej, co jest prawdą. Na skutek bezpardonowych, kontrowersyjnych wypowiedzi oraz dzięki długiemu stażowi w internecie zrzeszył wokół siebie dużą społeczność, ślepo podążającą za jego słowami. Są to głownie chłopcy w wieku 12-15 lat dla których Nitro jest wręcz autorytetem.

Na sumieniu ma nie tylko przekraczające jakiekolwiek granice wyzwiska wobec ludzi, ale także domniemane oszustwa na ruletkach.

Teraz w sytuacji, gdy został zaczepiony przez nie odnajdującego się w jego internetowej konwencji oraz w internecie w ogóle Jacka Murańskiego i gdy ten fakt został przytoczony przez jego pracodawcę, to ten nazwał go "frajerem #!$%@?" stawiając się jako ofiarę znieważających wyzwisk wobec jego rodziny, samemu wielokrotnie stosując takie praktyki. Ostatecznie to on został jeszcze przeproszony. Zabawne jest to, że Nitro dyktuje warunki federacji. W sytuacji z Laluną, gdzię zarządał jej wywalenia zdezaktywował konto na tweeterze, po czym powrócił usuwając tą wypowiedź. Teraz pewnie robi wszystko żeby uniknąć pożądanej przez publiczność konfrontacji z Murańskim i Laluną.

BTW: Ma ktoś screena, gdzie Murański nazwał tak jego ojca oraz jeśli takowa wypowiedź miała miejsce, to w jakim kontekście została użyta? Nitro to zręczny manipulator, chciałbym to zweryfikować.

@qski może z pomocą wykopu przygotujesz materiał ukazjący jego toksyczne zachowania i manipulację? Myślę, że zasłużył na taki film ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#famemma #wardega
  • 2
@PanDoniczka: Też mnie bawiły, ale nie jest to coś na co powinno być przyzwolenie, bo głosie łatwo można kogoś zidentyfikować, wydaję mi się, że powinien uzyskać zgodę na publikację. Głównie napisałem o tym, żeby przypomnieć na czym ten rzezimieszek się wybił i ukazać jego hipokryzję. Od lat wyzywa ludziom rodziców, ale względem jego nie wolno tak robić?