Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Ponieważ ktoś musi prostować farmazony, to ja z kolei prawilnie przypominam, że:
1. Zdolność dla #kredyt2procent będzie liczona preferencyjnie, ponieważ rata jest niższa.
2. Nie trzeba mieć ani złotówki na wkład własny, ponieważ program jest połączony z programem "Mieszkanie bez wkładu".
Żródło: https://www.gov.pl/web/rozwoj-technologia/bezpieczny-kredyt
3. Nie można posiadać w przeszłości mieszkania, ale można posiadać udział w tym mieszkaniu lub domu nie większy niż 1/2 nabyty w drodze dziedziczenia jeżeli nie zamieszkuje się tam
1. Zdolność dla #kredyt2procent będzie liczona preferencyjnie, ponieważ rata jest niższa.
2. Nie trzeba mieć ani złotówki na wkład własny, ponieważ program jest połączony z programem "Mieszkanie bez wkładu".
Żródło: https://www.gov.pl/web/rozwoj-technologia/bezpieczny-kredyt
3. Nie można posiadać w przeszłości mieszkania, ale można posiadać udział w tym mieszkaniu lub domu nie większy niż 1/2 nabyty w drodze dziedziczenia jeżeli nie zamieszkuje się tam

@ihwar: Zaraz, zaraz, jeszcze nie znasz moich poglądów.. Więc nijak to się ma do słów z tego obrazka.
sugerujesz że tylko na wypoku lewakami nazywani są tylko ludzie o lewackich poglądach a nie tak jak ja twierdzę, że też np za to że nie zgadasz się z kimś kto uważa że to co on sądzi jest jedyne i prawidłowe a wszystko inne dookoła lewackie, dużo ludzi tak tu pisze
@ihwar: Pokaż mi konkrety a nie wrzucasz wszystkich do jednego worka to pogadamy.
No tak, o ja lewak...:D
dużo != wszystkich
skoro poczułeś sie urażony tym że zaadresowałem wpis do grupy trolli którzy nazywają ludzi lewakami za rzeczy któe nie mają nic wspólnego z skrajną lewicą, ani nawet dosyć luźną definicją "lewackości" to już nie moja wina....
Dokładnie mój punkt widzenia, dziękuje że załapałeś przykład ;)
@ihwar: Nie poczułem się urażony tym faktem. Po prostu lubię konkrety a nie takie smuty adresowane do nie wiadomo kogo.
To takie dziecinne:
Na wypoku wszyscy majo wszy
I co teraz?
a ja twierdzę że po prostu masz #boldupy
nigdzie nie napisałem że wszyscy na wykopie tak robią ;) (co już zaznaczyłem w poprzednim komentarzu)
powoli zaczyna to się robić nudne
Ja? To jak nazwać wstawienie tego obrazka przez Ciebie śmieszku?:)
Ja tylko #nabijamwpisy