ej jak się tak #!$%@?łem to powiem wam, że marzy mi się sezon, w którym wszyscy wspólnie jedziemy oponeo
szczerze to o ile pragnę nawet 10 tytułów WDC dla Maxa, to jara mnie uczciwa rywalizacja. Charles totalnie zasługuje na tytuł w mojej opinii i tak długo jak walka będzie się toczyć między moimi dwoma ukochanymi kierowcami, to będę oglądał F1 ze stojącym #!$%@? w ręku
@zwaldemar: Zagalopowaliśmy się tu na tagu ostatnio. To czego jesteśmy teraz świadkami, to coś na co czekaliśmy od ponad dekady. Dwóch kierowców nowej generacji (obaj rocznik '97) walczy jak równy z równym o WDC, żaden z nich nie jeździ Mercedesem, żaden z nich nie jest odklejony, obaj dają się lubić. Musimy to docenić, rok temu nikt nie uwierzyłby, w to, że doczekamy takiego sezonu. Oby Max i Charles zdominowali sport na
szczerze to o ile pragnę nawet 10 tytułów WDC dla Maxa, to jara mnie uczciwa rywalizacja. Charles totalnie zasługuje na tytuł w mojej opinii i tak długo jak walka będzie się toczyć między moimi dwoma ukochanymi kierowcami, to będę oglądał F1 ze stojącym #!$%@? w ręku
#f1
wszystko, co stanie się potem jest dodatkiem, do tego bardzo miłym