Aktywne Wpisy
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
3x32 +7
Mam już:
- Mario Kart 8
- Legend of Zelda BOTW
- Super Mario 3D World + Bowser's Fury
- Ring Fit
- Super Mario Party
- Mario + Rabbits: Kingdom Battle
Odpada Diablo 3 i Wiedźmin 3 bo mam na XboxSeriesX, myślałem o Luigi Mansion 3 albo THPS1+2. Ewentualnie Animal Crossing, ale słabo z tą jedną wyspą per konsola, bo mam 2 użytkowników na switchu. Odpadają też raczej Mario Oddysey i nowy Kirby, bo Bowser's Fury mnie nie porwał za bardzo. Jakaś gra, której nie dostanę na xbox, albo którą dostanę ale lepiej sprawdza się na switchu. Czekam na polecajki ᶘᵒᴥᵒᶅ
Mario Tennis też fajna jest :)
Komentarz usunięty przez autora
@StormtrUper: cudna giera, nie zawiedziesz się. grałem po nocach, wygląda obłędnie. polecam też metroid dread.