Aktywne Wpisy
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I
NATO atakuje. Putin:
- Ogłasza kapitulację 46.2% (152)
- Rozpoczyna zagładę nuklearną 53.8% (177)
Przed wydaniem gry widziałem wielu oczekujących, jednak chwilę po jakoś wszystko dziwnie ucichło a myślę, że warto o tym podyskutować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5 #playstation #xbox #xboxseriess #xboxseriesx #xboxseries
Nie da się nie zauważyć, że są na tagu osoby, które czują się na tyle podle
W jakiej rozdzielczości kolejna gra na PS5? 900p?
Odnośnie VRR to niestety dla większości ludzi z tagu, nie wystarczy sama konsola, trzeba jeszcze mieć obsługujący to tv a z tego co mi wiadomo to tu większość używa tanich monitorów full HD. Trzymam kciuki, żeby pracownicy elektromarketów
Jakoś przy grach dużo bardziej zaawansowanych graficznie takich jak : Demon's souls, Ratchet and clank rift apart, Horizon forbidden West, to Ps5 nie ma żadnych problemów xD
@Uszanowankoo: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wina tuska...
@Uszanowankoo: czekaj, bo nie grałem jeszcze w nowego horizona, w jakiej rozdzielczości działa on przy 60fps?
W innych grach rozdzielczość na ps5 jest znacznie wyższa niż na xss.
@Uszanowankoo: Nie da się ukryć, konsola nie wyrabia więc w fazie testów jest PS5 Pro. Brzmi logicznie.