Wpis z mikrobloga

Czy istnieje jakiś racjonalny powód dla którego temat Lego Star Wars: The Skywalker Saga na PS5 praktycznie nie istnieje na tagach Sony? Nie wiem ale domyślam się jaka może być tego przyczyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przed wydaniem gry widziałem wielu oczekujących, jednak chwilę po jakoś wszystko dziwnie ucichło a myślę, że warto o tym podyskutować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5 #playstation #xbox #xboxseriess #xboxseriesx #xboxseries
rbbxx - Czy istnieje jakiś racjonalny powód dla którego temat Lego Star Wars: The Sky...

źródło: comment_1651008269wSGtQuUJDdsvadxyNOdUP8.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rbbxx: No lipa, ze jest gorsza grafika, na szczęście dotyczy to gry dla dzieci, która polega na tym samym co lego star wars, w które grałem na ps2 w 2006 roku. O czym chcesz dyskutowac? Zbierasz wszystkie klocki żeby zapełnić pasek czy #!$%@??
  • Odpowiedz
@pan_welniak: O grze, po prostu. Choć także o tym czy posiadacze Sony, którzy niejednokrotnie zadłużyli się aby kupić konsolę czują się rozczarowani i dlaczego w aż tak czarnych barwach widzą przyszłość giercowania na tej konsoli? Czy chodzi o to, że dopiero po premierze Lego SW SS zdali sobie sprawę jak słaby jest to sprzęt?
Nie da się nie zauważyć, że są na tagu osoby, które czują się na tyle podle
  • Odpowiedz
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: Rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kamień z serca spadł, martwiłem się, że przeżywacie wyjątkowo słabe działanie gry na ukochanej konsoli, co niezbyt optymistycznie wróży na przyszłość.

W jakiej rozdzielczości kolejna gra na PS5? 900p?
  • Odpowiedz
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: Dobrze słyszeć, że mimo wszystko jakoś się trzymasz. Problem w tym, że na tagu jest Was więcej i tak jak mnóstwo osób przeżywało przed premierą gry, tak nagle po prostu przepadli.

Odnośnie VRR to niestety dla większości ludzi z tagu, nie wystarczy sama konsola, trzeba jeszcze mieć obsługujący to tv a z tego co mi wiadomo to tu większość używa tanich monitorów full HD. Trzymam kciuki, żeby pracownicy elektromarketów
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@rbbxx: Devsi od lego spieprzyli optymalizacje a chłop robi gównoburze xd
Jakoś przy grach dużo bardziej zaawansowanych graficznie takich jak : Demon's souls, Ratchet and clank rift apart, Horizon forbidden West, to Ps5 nie ma żadnych problemów xD
  • Odpowiedz
Horizon forbidden West, to Ps5 nie ma żadnych problemów xD

@Uszanowankoo: czekaj, bo nie grałem jeszcze w nowego horizona, w jakiej rozdzielczości działa on przy 60fps?
  • Odpowiedz
  • 2
@rbbxx: Skoro ta gra na ps5 i xss działa w bardzo zbliżonych parametrach no to coś jest nie tak.
W innych grach rozdzielczość na ps5 jest znacznie wyższa niż na xss.
  • Odpowiedz
Skoro ta gra na ps5 i xss działa w bardzo zbliżonych parametrach no to coś jest nie tak.

@Uszanowankoo: Nie da się ukryć, konsola nie wyrabia więc w fazie testów jest PS5 Pro. Brzmi logicznie.
  • Odpowiedz
  • 0
@rbbxx: Twierdzę, że gra nie została w odpowiedni sposób zoptymalizowana, jeżeli gry bardziej zaawansowane graficznie działają na ps 5 w wyższych rozdzielczościach przy 60 fps niż lego.
  • Odpowiedz