Aktywne Wpisy
PodniebnyMurzyn +62
Kanapeczki se zrobiłem
G123 +2
Jakie polecacie lekkie i łatwe gry dla par na pc? Takie żeby można było współpracować, bo jak zagramy w Fife czy tekkena to się może zdenerwować druga połówka, że nie może wygrać ze mną xD
#gry
#grypc
#pcmasterrace
#gry
#grypc
#pcmasterrace
Mogą sobie sprzedawać w ruskiej TV, że nam dowalili. To jest nic nieznaczący ruch pionkiem, byle zrobić szum.
Putin jest pewnie wściekły do czerwoności, że Europa sra na ich groźby, a lokomotywy i samoloty zapieprzają w tą i z powrotem z ciężkim sprzętem dla Ukrainy. Wiedzą, że gówno mogą przeciwko NATO i nie zaatakują zbrojnie. Co więc zrobili?
Odcięli gaz TYLKO W POLSCE xD, która od momentu rozpoczęcia wojny drze mordę na cały świat, że w dupie ma rosyjski gaz, bo na jesieni sami byśmy go odcięli w razie konieczności.
Ich to już nie obchodzi, ze byliśmy 6 rynkiem zbytu, skoro sami zapowiadaliśmy zakończenie współpracy
Nie odetną też gazu Niemcom i nie wymuszą na nich płatności w rublach, bo by się obsrali gospodarczo. To tylko wydmuszka, żeby zasiać panikę wśród mało zorientowanego społeczeństwa europejskiego. Ruch strasznie desperacki.
#ukraina #rosja #wojna #gaz
@Noiceno: Przed chwilą sam napisałeś wpis, że Polska jednak zapłaciła w rublach XDDD
Nawet KE wyraziła na to zgodę.
Czyli de facto nie potrzebujesz rubli aby kupić produkt, waluta jest wymieniana od razu.
@YoungBoniekk: @Micro-Jet: @napster92:
@Noiceno: Wymień te kraje.
Stąd masz takie kursy rubla na giełdzie moskiewskiej, jest silniejszy niż 2 lata temu i dalej się umacnia z racji większego popytu.
@napster92: I jedna z najwyższych cen, co mocniej w ich uderzy.
@Noiceno: Tyle mi wystarczylo, juz mi sie nie chce XDD