Wpis z mikrobloga

Chce kupić iPhone. Albo Xiaomi. Używam obecnie mi mix 2. W sumie wolałabym Xiaomi ale nie miałam nigdy iPhone i chce zobaczyć o co chodzi z tymi telefonami. Aparatu może w zasadzie nie być. Do codziennego użytkowania. Budżet myślę że 1k. W ostateczności mogę rozważyć jakiegoś flagowca z androidem który jest na emeryturze.
#apple #android #xiaomi
  • 30
@pamperap: no jak jest niech będzie, ale nie zależy mi na tym. Wolałabym jednak coś z wiadacych marek typu Xiaomi Samsung itd. jakoś nie ufam realme, choć w sumie jak kupowałam Xiaomi Red rice ileś lat temu to też nie była to znana marka
@cherrz: okej. A jak iPhone ma 90% baterii to ile może wytrzymać na sot? I znalazłam w sumie za 500 zł takiego x który ma problem z aparatem że działa tylko na zoom xD w sumie nieduży problem ale wiesz może ile to może kosztować?
Samsung Galaxy S20

@Itslilianka: Sam kilka lat używam S10+ i nie mam zamiaru zmieniać, bo wszystko jest ok. Nawet dostałem najnowszego Androida i ONE UI (oprogramowanie Samsungu, swoją drogą nie jest złe) + poprawki zabezpieczeń. Jeżeli znajdziesz coś w tej cenie w dobrym stanie, to nie ma się co zastanawiać.