Wpis z mikrobloga

@arinkao: czy to jest typowa kobieca zgryźliwość xD?

Pieczarki nie ściemniały bo były swiezutkie jak je wrzuciłam na patelnie, mięso to chudziutka szyneczka, bo kto #!$%@? widział do placka po węgiersku dawać kurczaka xD a co do marchewki to nie jestem leniem jak 90% gospodyń domowych tudziez pseudo kucharek, które kupują gotowe sloiki, ino sobie kupiłam świeża i ugotowałam, a że nie rozgotowala się jak ciapa to tylko dlatego że
  • Odpowiedz
@cirilla1989 Ale się zesrałaś. To nie jest gulasz po węgiersku i tyle. Iksde.
To raczej placki z tzw. potrawką, nazwałam to w ten sposób bo moja teściowa robiąc takie coś z warzywami i pieczarkami mówi że zrobiła potrawkę, polewa tym np. ryż.
  • Odpowiedz
@cirilla1989: Każdy przepis jaki widzę pod gulaszem węgierskim jest inny niż to co ty wymyśliłaś, wiec może przestań się ośmieszać, udawać eksperta i szczekać jakbyś miała wściekliznę.
  • Odpowiedz
@arinkao: @cirilla1989: opamiętajcie się! Gulasz do placków po węgiersku tylko na wieprzowinie. Jeśli nie ma w nim czerwonej papryki to koło Węgier nawet nie stało. Nic nie wiem o gotowaniu, ale się wypowiem. Uwielbiam placki po węgiersku i leczo.
  • Odpowiedz