Aktywne Wpisy
JanLaguna +150
Chiny coraz bliżej udzielenia Rosji wsparcia wojskowego. Amerykanie rozważają ujawnienie danych wywiadu
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
szachmat1488 +19
Zastanawia mnie czy gdyby u władzy była ekipa Tuska to czy Ukraina by wciąż walczyła? każdy pamięta, że to my rozwiązaliśmy ten worek ze sprzętem bo inne kraje nawet bały sie pomyśleć aby wysyłać broń na Ukrainę ( a najbardziej Niemcy) to że Donald Tusk biegał i biega na berlińskiej smyczy to też żadna tajemnica, dlatego śmiem twierdzić, że gdyby to Platforma była u władzy nie odważyliby się posłać ani jednego czołgu
#f1