Wpis z mikrobloga

Lecę za 10 dni na urodziny do znajomej. Wyprawia urodziny wraz z siostrą, bo obie urodziły się w końcówce kwietnia. Znajoma 23 lata, oraz jej siostra 21 lat. No i zaczyna się dylemat co tu im kupić na te urodziny, widzę się z nimi co kilka tygodni i fajnie z nimi da się spędzić czas na mieście dlatego chcę się przyłożyć do tego prezentu. Jedynym sensownym pomysłem jaki obecnie mam, to zakup jakiegoś ładnego kominka zapachowego (takie jak na screenie), zestawu wosków i świec do niego. Mirabelki proszę doradźcie, czy taki prezent dla osób w tym wieku będzie odpowiedni i czy byłybyście zadowolone z takiego czegoś XD. A jeśli nie to doradźcie coś innego. Zastanawiam się, czy też wypada im kupić to samo tylko po prostu kominki w innych wersjach kolorystycznych (mieszkają oddzielnie więc najwyżej by się zamieniły której do pokoju kolorystycznie lepiej pasuje). Czy jednak nie wypada tak zrobić, i trzeba im kupić różniące się od siebie prezenty.

#prezent #prezenty #pomocy #rozowepaski #urodziny
Boniekk - Lecę za 10 dni na urodziny do znajomej. Wyprawia urodziny wraz z siostrą, b...

źródło: comment_16504756273U5cyvm21tdXfdY3sh0RSZ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz