Wpis z mikrobloga

@agahej: dramat. Gdyby nie Krystian nie miała by pewnie i 1k... Studentka która będzie prowadziła zabiegi w klinice? Ja bym się nie wybrała. A Krystian od kiedy jest kosmetologiem?
  • Odpowiedz
@Lolek1011: O ku...a. I jeszcze Krystian, który sam miał złe doświadczenia z medycyną estetyczną. Wydaje mi się, że mimo różnicy wieku, on chyba tak siedzi pod pantoflem jej i całej jej rodziny, że aż się na to przykro patrzy. W życiu do studentki- i jeszcze pierwszego roku- na żaden tak inwazyjny zabieg bym się nie wybrała.
  • Odpowiedz
@Joanna_Maria_W: nie wiem sama, on chyba też taki jest tylko dobrze się maskował. Tysiąc reklam tu i tam, potem kryptowaluty a teraz będzie usta robił ;) tak przynajmniej wynikało z posta gdzie pisali że szukaja modelek do zabiegów (już go nie ma)
  • Odpowiedz
@Lolek1011: Moim zdaniem w obecnym czasie mieć szerokie zasięgi follow to nie wystarczy iść do programu typu HP czy BB czy inne, zasięgi szersze to coś jeszcze trzeba robić, coś promować ;) nie tylko lokowanie produktów, dobrze być nieco kontrowersyjną osobą -choć nie ma co przesadzać ;) czasem zając jakieś stanowisko w ważnych dla ogółu sprawach, fenomenem zasięgów wg mnie jest maffashion :)
@littlestar: hehe,po to pisał żeby
  • Odpowiedz
@Czerwcowa: są osoby którym hp dużo pomogło jeśli chodzi o zasięgi i nie zostały slupami reklamowymi i kontami z mało jakościowymi wyzebranymi followersami tylko ciekawszym contentem przyciągają. Jako jedna z nielicznych to Ola Kiepura.
  • Odpowiedz
@Czerwcowa: @Lolek1011 No dokładnie- tzw. influencer jak sama nazwa wskazuje powinien mieć wpływ, ale wpływ nie polegający na zachęcaniu ludzi do kupna tandetnych dresów czy światełek do wybielania zębów. Powinien dawać jakiś przykład, kreować trendy, zajmować stanowisko w ważnych społecznie sprawach. Tani słup reklamowy to nie influencer. A jak czytam, że ktoś jest Tik Tokerem, to już mnie skręca kompletnie. W jakich czasach my żyjemy?
  • Odpowiedz