Aktywne Wpisy
Pshemeck +10
Ten tag #przegryw to robienie sobie jaj prawda? Bo jako wychowany w najgorszej dzielnicy najgorszego miasta w Polsce nie za bardzo wiem o co wam #!$%@? chodzi. Dziewczyny nie chcą się ruchać? No to ich wina czy wasza? Nie moja wina że reprezentujesz sobą tylko i wyłącznie porażkę. Serio, określać się jako przegryw to totalne nieporozumienie. Pamiętaj "Każda potwora znajdzie swojego amatora" Widocznie jesteś tak strasznie #!$%@? że nawet dziwka Ciebie nie
Stichija +5
Jesteście dzisiaj trzeźwi?
Mimo wszystkich przeciwności losu, jakoś w 2020, pojawiła się kobieta, która zmotywowała mnie do leczenia. Na leki zareagowałem doskonale i już po zaledwie pół roku funkcjonowałem całkiem normalnie a po 10 miesiącach nie było nawet śladu po depresji. Dziś mam jednak 2022 i niestety to cholerstwo wróciło - jeszcze mocniej niż przedtem. I teraz przechodząc do sedna - dziś już nawet nie mam ochoty o tym mówić - ani znajomym ani rodzinie, bo wiem jaka znowu będzie reakcja. Wsparcia u kobiety też już nie mam i jedyne, co mnie jeszcze powstrzymuje przed spacerkiem na peron, to młody. Szkoda mi go, bo wiem, że będzie to dla niego tragedia. W ostatnim przebłysku zdrowego rozsądku umówiłem się jeszcze do lekarza - w dzień wizyty mi ją odwołali (sic!) i przełożyli ale już nawet nie wiem, na kiedy. Nie mam już siły. Podsumowując - strasznie #!$%@? to choroba.
Podobnie długo się nie leczyłem, jakieś kilkanaście