Wpis z mikrobloga

@rocky_b: przede wszystkim nie polecam kupowania nowych kart (ani żadnych innych nowych gratów) do koparki, chyba że to 30xx w okolicach MSRP

W ciągu roku może być PoS, a nawet jeżeli nie będzie to i tak w przyszłym roku skończy się kopanie na kartach mających 6GB

Sam 1660Ti / Super kupuje używane w okolicach 1000zł (a i tak uważam że przepłacam) i pewnie jeszcze dokupię kilka. Im więcej kart kupisz tym
źródło: comment_1650218007vMBzEU3scjMaCmzyVVUTYY.jpg
@Atreyu no właśnie, śmieszne te ceny, jak napiszesz takiemu że dasz 1300 to Cie wyśmieje xd to i tak moja ostatnia najprawdopodobniej inwestycja, biorę co teraz jest w sklepie. Będę miał łącznie 220mhs z tymi dwoma, nie to co niektórzy tutaj ale i tak mi się zwraca póki co, prąd mam za darmo. Jak do końca roku pokopie to na 99.9% będę miał zwrot z tych dwóch kart.
Widzę teraz że w Polsce 1.5-1.6k to zwykłe ceny za używki ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Atreyu: arbitraż na kartach graficznych do kopania krypto. chyba trzeba to przemyśleć.

A co do tego pos to pożyjemy zobaczymy, myślę że jeszcze raz termin przeniosą.

@rocky_b: jeszcze go pewnie 2137 razy przeniosą.

prąd mam za darmo

@rocky_b: komu kradniesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@rocky_b: nie masz czasem tam miejsca na więcej sprzętu? Od teściów to aż wręcz trzeba. Jeszcze najlepiej jakbyś im mówił przy niedzielnym obiedzie jaki to jesteś ogarnięty bo zarabiasz na internetach. I oczywiście przypomnij jej ojcu, że codziennie pakujesz po same kule. Nie tak brutalnie oczywiście tylko, że mocno się o dziecko staracie