Wpis z mikrobloga

Jak usta są dobrze zrobione to nawet jie widać, ze były wypełniane i takie są fakty. Problemem jest to, ze cześć kobiet traci umiar w powiększaniu i faktycznie idzie w kierunku glonojada ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kundzia999: oglądanie takich oszpeceń wprawia mnie w dobry nastrój. Kiedyś faktycznie jakoś tak się przejmowałam, zwłaszcza,gdy laska była naturalnie piękna i nie potrzebowała żadnych ingerencji, ale teraz to mam wywalone na tę modę - ich ciało, ich hajs, ich skutki uboczne i cała reszta. Robię sobie popcorn i z rozkoszą przygladam się tym, hehe, metamorfozom. A jeszcze bardziej lubię wyszukiwać badania naukowe na temat szkodliwości takich zabiegów rozciągniętych w czasie.
  • Odpowiedz
@Kundzia999: Przecież dobrze zrobione usta mega poprawiają wygląd i samopoczucie kobiety. Dobrze zrobione usta to przede wszystkim takie które nie rzucają się w oczy.

Tutaj wstawiłaś fotę świeżo po zabiegu u kogoś kto zrobił "ok 5 szkoleń" i myśli że wszystko wie.

Jeśli pójdziesz do lekarza, a nie kosmetyczki i zapłacisz 1000 zł za 1.0 ml kwasu, a nie 500 zł za 1.5 ml to będzie to dobrze wyglądać
  • Odpowiedz
mnie głównie zastanawia co sobie myśli jej facet, dla mnie to jest obrzydliwe i wygląda jak nieudany eksperyment medyczny. Czy serio są mężczyźni którym sie to podoba? I to samo tyczy sie brwi namalowanych pisakiem

@bruuh: przecież nie wszystko w drugiej osobie musi się nam podobać. Ciężko oczekiwać żeby druga osoba robiła tylko to co nam się podoba, no już nie przesadzajmy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kundzia999: mam wrażenie że laski siebie bardziej nieakceptuja niz faceci. Moja ex tez sobie chciała usta wypełniać mimo że miała zajebiste i duże to jej powiedzialem zeby się jebla w łeb xD
  • Odpowiedz
@mlodyernest: wydaje mi się, że po roku trzeba powtórzyć, żeby podtrzymać efekt. U każdego kwas inaczej się wchłania. Ja powtórzyłam dopiero po 3 latach, kiedy już wszystko się wchłonęło.
  • Odpowiedz
  • 4
@Kundzia999 mam znajoma, która sobie coś podobnego zrobiła. Laska miała ładny usmiech, po zabiegu miała najpierw kłopoty z usmiechaniem się, potem usmiech wyglądał zawsze sztucznie.
Aby bylo smieszniej, większość kobiet mowila "ojej, super wygladasz", natomiast faceci zazwyczaj albo nie mowili nic, albo zwyczajne "meh"
  • Odpowiedz