Aktywne Wpisy
szachmat1488 +57
Fajnopolacy naprawdę nie widzą nic nieodpowiedniego w tym, że kilkanaście milionów z kasy która miała być przeznaczona na te biedne i chore dzieci poszło na kampanie wyborczą polityków z którymi sympatyzuje szef fundacji? Serio nikogo to nie razi i nie szokuje?
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
czykoniemnieslysza +103
to znowu jesteśmy my - czyli Leszek Milewski oraz ja. Już siódmy odcinek programu Tetrycy w nowym miejscu, więc ten okrągły jubileusz postanowiliśmy uczcić rekordową liczbą tematów na jedną minutę programu. Zaczyna się niewinnie, od rosyjskiej propagandy sportowej, ale potem idziemy jak tajfun (albo gastrolog przez moją dietę, gdy wykluczał kolejne produkty).
- czy wóz VAR wstydzi się przed innymi autami, gdy razem spotykają się na parkingu przy autostradzie?
- czy sędziowie chętnie opowiedzą o swoich błędach, ale dopiero w formie anegdoty w serialu dla Canal+ za osiem lat?
- czy Tomasz Mikulski odróżnia krytykę od hejtu?
- czy ludzkość odróżnia krytykę od hejtu?
- dlaczego o każdej decyzji Roberta Lewandowskiego powinno przesądzać referendum?
- czy Rafał Gikiewicz nie robi się przypadkiem TROSZECZKĘ nachalny ze swoim wpychaniem się do kadry?
- czym różni się piłkarz, który potrafi uderzyć w Ekstraklasie od piłkarza, który po prostu potrafi uderzyć (czyli Możdżeń vs Podolski, charakterystyka porównawcza)
No i najważniejsze: dlaczego zwycięstwa to tylko lafiryndy, za którymi uganiamy się miesiącami, by opuściły nas po kilku dniach, a porażki to wierni przyjaciele, którzy zawsze lojalnie czekają na nasz powrót?
Mam nadzieję, że będziecie się bawić przynajmniej w połowie tak dobrze jak ja, gdy Leszek analizował, czego nie mogę jeść w zwiążku z moimi najnowszymi schorzeniami. Dzięki za wszystkie opinie, komentarze i plus, oraz że trwacie wraz z nami. Jak dzisiejszy odcinek wydaje Wam się za krotki - to można sobie dorzucić jeszcze Tetryk Menedżera ze środy. :)
Tag do czarnolistowania: #tetrycy
Tagi tematyczne: #pilkanozna #ekstraklasa #goalpl
Link do goal.pl: https://www.goal.pl/artykuly/zwyciestwa-to-przelotne-romanse-porazki-to-wierni-przyjaciele-tetrycy-7/
Link do YT:
Zapowiada się zacnie i biorę się zaraz do słuchania