Siema, szybkie 3 pytania dla #opiowraki lub znawców. Po jakim czasie stosowania opioidów występuje uzależnienie fizyczne? Czy zależy to tylko i wyłacznie od osoby i ilości? Po jakim czasie stosowania/ilościach może wystąpić "skręt"? Czy wszystkie opiody powodują "skręt", czy są może jakieś poszczególne substancje które go nie powodują/jest on znacznie słabszy? #narkotykizawszespoko #kiciochpyta
@dabpengu: Bardzo indywidualne pytanie, każdy człowiek jest inny. Odpowiedz sobie na pytanie w taki sposób: Po jakim czasie uzależniłem się od papierosów lub czegoś innego i kiedy to się stało
@Michuyyy: Kodeinka dla dzieci @Bartoszeff: Nikotyna przynajmniej u mnie nie powoduje uzależnienia, zazwyczaj jak miałem cokolwiek to leciałem do końca paczki/worka. Tutaj mam wrażenie że będzie trochę inaczej o.O
@aldi1991: Chyba cię grypka chwyciła a nie skręt. Trzaskałem nawet ostatnio trampka przez tydzień 0.8-1g i jedyne co to mnie łeb bolał i humor nieco słabszy, nic poza tym. Nie wiem co musi być z twoim organizmem że odczuwasz takie efekty po 3 dniach na dawkach tego rzędu. Dopisz jeszcze jedno "d" bo nie zauważyłem że "xd" napisałaś ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@aldi1991: brałem tramadol w wyższych dawkach (do 700mg) dluuzo dłużej niż Ty, i nie miałem skreta, cwaniaczku. C---a się znasz, zabolała cie główka i myślisz że to skret
@dabpengu: fent najszybciej powoduje skręta, później hel. H-----a po 2 tygodniach codziennego stosowania powoduje już zależność fizyczna. Po 10 przy bardzo intensywnym stosowaniu. Ale po tym czasie skręt jest lekki. Sraczka, lekkie osłabienie nie jest źle. Od buprenofiny najtrudniej o zależność fizyczność po miesiącu jak przestaniesz skręta nie masz. Masz pytania, pytaj wiem bardzo dużo z doświadczenia.
@aldi1991: wcześniej brałaś inne opio albo dłuższy czas, tak że pojawił się skręt? @Aammon: Jeżeli tak to jest to możliwe że po 3 dniach na trampku masz lekkiego skręta. Ja jeśli po detoksie od oxycodonu zażyje choć dzień albo dwa to pojawia mi się następnego dnia skręt, nie jest jakiś tragiczny ale fakt faktem jest. Wiem że nie tylko ja tak mam, bo i kilku znajomych miało ten
Po jakim czasie stosowania opioidów występuje uzależnienie fizyczne? Czy zależy to tylko i wyłacznie od osoby i ilości?
Po jakim czasie stosowania/ilościach może wystąpić "skręt"?
Czy wszystkie opiody powodują "skręt", czy są może jakieś poszczególne substancje które go nie powodują/jest on znacznie słabszy?
#narkotykizawszespoko #kiciochpyta
@Bartoszeff: Nikotyna przynajmniej u mnie nie powoduje uzależnienia, zazwyczaj jak miałem cokolwiek to leciałem do końca paczki/worka. Tutaj mam wrażenie że będzie trochę inaczej o.O
Komentarz usunięty przez autora
Od buprenofiny najtrudniej o zależność fizyczność po miesiącu jak przestaniesz skręta nie masz.
Masz pytania, pytaj wiem bardzo dużo z doświadczenia.
@Aammon:
Jeżeli tak to jest to możliwe że po 3 dniach na trampku masz lekkiego skręta. Ja jeśli po detoksie od oxycodonu zażyje choć dzień albo dwa to pojawia mi się następnego dnia skręt, nie jest jakiś tragiczny ale fakt faktem jest. Wiem że nie tylko ja tak mam, bo i kilku znajomych miało ten